ورزشگاه سانتیاگو برنابئو ؛ اسپانیا - 85,454 هزار نفر
ال برنابئو که به احترام رئیس سابق باشگاه سانتیاگو برنابئو یسته نام*گذاری شده در حال حاضر یکی از مشهورترین و با اعتبارترین ورزشگاه*های جهان فوتبال معرفی می*شود. این ورزشگاه میزبان چهار دوره لیگ قهرمانان باشگاه*های اروپا در سال ۱۹۵۷ ، ۱۹۶۹ ، ۱۹۸۰ و ۲۰۱۰ بوده است. همچنین فینال جام ملت های اروپا ۱۹۶۴ و جام جهانی ۱۹۸۲ در این ورزشگاه برگزار شده است.
اولین بازسازی اساسی در سال ۱۹۵۴ اتفاق افتاد. در ۱۹ ژوئن این سال ورزشگاه برای تماشای ۱۲۵٬۰۰۰ نفر افزايش ظرفيت پیدا کرد. از این قرار ورزشگاه مادرید بزرگترین ورزشگاه از بین ورزشگاه های تازه تاسیس جام اروپا شد. در تاریخ ۴ ژانویه ۱۹۵۵ در نشست عمومی اعضای حل اختلاف مقرر شد نام ورزشگاه به احترام رئیس باشگاه به سانتیاگو برنابئو تغییر نام دهد. در ماه مه ۱۹۵۷، رئال مادرید اولین بار از چراغ*های برقی برای روشنایی ورزشگاه در بازی برابر تیم اسپورت راسیفه برزیل استفاده کرد.
زمانی که فلورنتینو پرز به مقام ریاست باشگاه درآمد وی یک نقشه جامع با یک هدف را دنبال کرد: راحت تر کردن ورزشگاه و افزایش کیفیت تسهیلات و در نتیجه به حداکثر رساندن درآمد ورزشگاه . وی ۱۲۷ میلیون یورو بین سال*های ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۶ هزینه کرد که شامل توسعه قسمت شرقی ورزشگاه با اضافه نمودن یک نمای سردر در خیابان فادر دامین و جایگاه*های اختصاصی جدید، یک سکوی جدید در قسمت شرقی، یک جایگاه جدید برای خبرنگاران، یک سیستم صوتی جدید، یک مشروب فروشی جدید، یکپارچه سازی سیستم*های گرمایشی جایگاه تماشاچیان، آسانسور مدرن با منظره*ای زیبا به ورزشگاه، رستوران*های جدید، پله برقی و ایجاد ساختمانی چند منظوره در خیابان فادر دامین می*شد. برپایه توسعه قسمت شرقی جانبی و ایجاد گالری*های جدید گنجایش ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به ۸۰۳۵۴ نفر رسید.
10 ورزشگاه برج العرب ؛ مصر - 86,000 هزار نفر
ورزشگاه ارتش مصر یا ورزشگاه برج العرب سال ۲۰۰۶ در نزدیکی دریایه مدیترانه راه اندازی شده است، ۵۰ کیلومتر غرب اسکندریه مصر واقع شده است. این ورزشگاه بزرگترین ورزشگاه در مصر و دومین ورزشگاه بزرگ در آفریقا (اولین ورزشگاه ساکر سیتی ژوهانسبورگ است) گنجایش این ورزشگاه ۸۶٬۰۰۰ هزار نفر و تمام صندلی است. و همچنین ۲۷ ورزشگاه بزرگ در جهان است، ورزشگاه در منطقه قاهره-اسکندریه ۱۰ کیلومتر از فرودگاه برج العرب و ۱۵ کیلومتر از مرکز شهر اسکندریه است.
9 ورزشگاه گلورا بانگ کارنو ؛ اندونزی - 88,083 هزار نفر
شهرداری شهر جاکارتا این ورزشگاه را در سال 1960 ساخت این ورزشگاه را آغاز کرد و پس از مدت 2 سال در ۲۴ جولای ۱۹۶۲ افتتاح شد . ورزشگاه گلورا بانگ کارنو از نظر ظرفیت در آسیا با گنجایش 88 هزار نفر در جایگاه سوم قرار دارد.
8 ورزشگاه ومبلی ؛ انگلیس - 90,000 هزار نفر
در این ورزشگاه بازی*های تیم ملی فوتبال انگلیس انجام می*شود این ورزشگاه گنجایش ۹۰،۰۰۰ (105،000 ترکیب صندلی و ایستاده) نفر را دارد که در اروپا مقام دوم را دارد. و به عنوان استادیوم ملی انگلستان است. میزبان مسابقات مرحله بالای جام حذفی انگلیس می باشد.
ورزشگاه ومبلی در فینال لیگ قهرمانان فصل 2013-2013 نیز میزبان بایرن مونیخ و بورسیا دورتموند بود.
ساکر سيتي که در واقع بخشي از يک ورزشگاه بزرگ در مجاورت شلوغ ترين شهرک سياهپوست و فقير نشين آفريقاي جنوبي يعني "سووتو" است که نخستين حرکت ها و شورش هاي مردمي براي انقلاب ضد تبعيض نژادي آفريقاي جنوبي نيز از همين شهرک آغاز شده است .
اين ورزشگاه ابتدا 80 هزار نفره بود ولي با طراحي و برنامه ريزي که براي ميزباني جام جهاني 2010 صورت گرفت، گنجايش آن به 94 هزار و 736 نفز افزايش يافت .
قابل توجه اينکه جايگاه خبرنگاران اين ورزشگاه دو هزار و 451 صندلي دارد که اين نشان از اهميتي است که مسوولان فوتبال آفريقاي جنوبي به حرفه خبرنگاري مي دهند.
از جمله امکانات این ورزشگاه، 15,000 ظرفیت برای پارکینگ دور استادیوم و 4,055 جای پارک ویژه زیر زمینی، رستوران با ظرفیت 300 نفر، موزه فوتبال، بخش رسانه با ظرفیت 2451 نفر است.استادیوم دارای 184 سوئیت و اتاق VIP بسیار بزرگ است به طوری که میتواند 300 نفر را در خود بگنجاند. جعبه های شخصی، ارائه 8 استودیو تلویزیونی، به استادیوم اضافه شده است.
همچنين درباره کاربري اين ورزشگاه ياد آوري مي شود که اين ورزشگاه فقط به فوتبال اختصاص ندارد، بلکه قرار است بازيهاي داخلي و جهاني راگبي نيز در آن دنبال شود.
گنجایش ورزشگاه چندین بار دچار تغییر شد، در حالیکه ظرفیت اولیه آن ۹۳٬۰۵۳ نفر بود، اما به دلیل برگزاری جام جهانی ۱۹۸۲، ظرفیت آن به ۱۰۵٬۰۰۰ افزایش داده شد. به دلیل ممنوع شدن وجود قسمت*هایی که در آن تماشاگران ایستاده به تماشای بازی می*پرداختند، گنجایش ورزشگاه در سال ۱۹۹۰ به زیر ۹۹٬۰۰۰ کاهش یافت.
همچنین این مجموعه شامل قسمتی برای اشیا قدیمی و یادبودها نیز می*باشد، و نیز زمین کوچک تمرینی تیم، و کلیسایی برای بازیکنان هم از بخش*های دیگر مجموعه کمپ نو می*باشند. کمپ نو همچنین دارای «ال موزئو دل بارسا»، پر بازدید کننده*ترین موزه کاتالونیا نیز می*باشد، که از آن سالانه حدود ۱٬۲۰۰٬۰۰۰ نفر بازدید می*کنند. این موزه در سال ۱۹۸۴ گشوده شد، زمانی که جوزپ لوئیس نونز ریاست باشگاه را بر عهده داشت. موزه حاوی ۱۴۲۰ قطعه مربوط به تاریخ باشگاه فوتبال بارسلونا است که ۴۲۰ عدد آن جام*ها و مقام*هایی است که بارسلونا در طول سال*ها کسب کرده*است. مراسم افتتاحیه بازی*های جام جهانی ۱۹۸۲ در ۱۳ ژوئن، در ورزشگاه کمپ نو و در مقابل ۱۰۰٬۰۰ نفر تماشاگر برگزار شد، و دربازی افتتاحیه بلژیک، آرژانتین را ۰ - ۱ مغلوب کرد.
کمپ نو همچنین میزبان اجراهای موسیقی و رویدادهای غیر فوتبالی دیگر نیز می*باشد.
در زمان جشن ۵۰ سالگی افتتاح کمپ نو، باشگاه مناقصه*ای بین*المللی برای بازسازی کمپ نو برگزار کرد. باشگاه در این پروژه به دنبال تغییر زیادی در صندلی*های ورزشگاه نبود، اما پروژه حداقل ۵۰٪ صندلی*ها را در بر می*گیرد.
در ۱۸ سپتامبر ۲۰۰۷، نورمن فوستر، معمار بریتانیایی، و شرکتش، برای بازسازی کمپ نو انتخاب شدند. پروژه شامل افزودن ۱۰٬۰۰۰ صندلی اضافه به ورزشگاه است و در مجموع ۲۵۰ میلیون یورو هزینه در بر خواهد داشت.
این ورزشگاه دومین ورزشگاه بزرگ جهان است. و برای مسابقات فوتبال و دومیدانی استفاده می شود. ساخت ورزشگاه در سال ۱۹۸۴ به پایان رسید و گنجایش ۱۲۰،۰۰۰ هزار نفر را دارا است.
ورزشگاه کم و بیش در ۱۰ کیلومتری شرق کلکته، در مرکز شهر واقع شده است و شکل ورزشگاه بیضی است. سقف ورزشگاه از لوله های فلزی و ورق آلومینیوم و بتن ساخته شده است. دو تابلوی نتایج الترونیکی و اتاقهای کنترل در ورزشگاه تعبیه شده است. روشنایی یکنواخت در ورزشگاه برای سادگی در برگزاری مسابقات ورزشی در شب قرار دارد. ورزشگاه با مساحت ۷۶٫۴۰ هکتار (۳۰۹،۲۰۰ متر۲). در ژانویه ۱۹۸۴ گشایش یافت.
ورزشگاه سالت لیک میزبان بازی های خانگی از باشگاه های محلی موهانگ بنگال، کینگفیشر بنگال شرقی، و محمدان، سه تا از باشگاه های بزرگ فوتبال در هند است.