Header Background day #06
آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

عروسکی طلسم شده که قصد جان داشت.

8 ارسال‌
7 کاربران
0 Reactions
1,885 نمایش‌
Nemesis
(@nemesis)
Estimable Member
عضو شده: 6 سال قبل
ارسال‌: 123
شروع کننده موضوع  

عروسکی طلسم شده با فعالیت های عجیب باعث ترس این خانواده شد .

در سال ۱۹۷۰ یک زن عروسکی مدل Raggedy-Ann از مغازه دست دوم فروشی برای دخترش که در کالج بود خرید. دخترش عروسک را دوست داشت و آن را در آپارتمانش گذاشته بود، اما او و هم خانه اش خیلی زود متوجه اتفاقات عجیبی شدند که مربوط به عروسک می شد. عروسک خودبخود حرکت می کرد، اغلب در اتاق دیگری پیدا می شد بدون اینکه کسی بهش دست زده باشد. آنها تکه کاغذ پاره هایی با دست خط بچه گانه از یک نوع کاغذ پوستی پیدا می کردند که نمونه اش را در خانه شان نداشتند.

تالارگفتمان 1

حتی یک روز عروسک را به صورتی دیدند که به طرز غیر ممکنی بر روی پاهای قراضه خودش ایستاده است.

دخترها که ترسیده بودند با یک مدیوم تماس گرفتند و او بهشان گفت که این عروسک در تسخیر روح یک دختر جوان که در ساختمان آنها مرده درآمده است. Annabelle به او گفته که دختران کالج را دوست داشته و می خواسته که با آنها بماند، پس دخترها هم بهش گفتند که می تواند با آنها بماند. متاسفانه ماندن عروسک در آپارتمان باعث زیاد شدن فعالیت های ماوراطبیعی شد، مثلا یک شب دوست پسر یکی از دخترها مورد حمله عروسک واقع شد، و روی قسمت بالاتنه و قفسه سینه اش خراش هایی با علامت های شیطانی به وجود آورد.

درپایان دو دختر با دو بازپرس مسائل ماورایی اد و لورین وارن تماس کردند. این زن و شوهر خیلی زود فهمیدند که عروسک توسط روح یک بچه تسخیر نشده بلکه روحی شیطانی آن را تسخیر کرده که در مورد هویتش دروغ می گوید تا به دختران نزدیک شود، شاید هم قصد داشته روح یک یا دو نفرشان را تسخیر کند. دخترها Annabelle را به این زن و شوهر دادند تا در یک جعبه نمایش شیشه ای در موزه اسرارآمیز در کانکتیکت قرار دهند. در نشان روی شیشه نوشته شده است: هشدار: به نفعتان است درش را باز نکنید.


   
نقل‌قول
honam
(@honam)
Active Member
عضو شده: 6 سال قبل
ارسال‌: 7
 

من امشب همه ی عروسک هام رو از بین میبرم! البته سگ و گربه ها رو ((84))


   
پاسخنقل‌قول
mahshid2019
(@mahshid2019)
Reputable Member
عضو شده: 6 سال قبل
ارسال‌: 343
 

چرت و پرت!

87001068046217864718.jpg


   
پاسخنقل‌قول
qelqelak71sh2
(@qelqelak71sh2)
Estimable Member
عضو شده: 6 سال قبل
ارسال‌: 124
 

منم با مهشید موافقم. امکان نداره راست باشه.


   
پاسخنقل‌قول
Nemesis
(@nemesis)
Estimable Member
عضو شده: 6 سال قبل
ارسال‌: 123
شروع کننده موضوع  

به نظر من که حقیقت داره.

خبرش تو "سایت خبری تحلیلی بانی فیلم" و "سینما خبر" و سایت "بیست" هست.

اگه هم Mysterious Museum of Connecticut تو گوگل ایمیج سرچ کنی، تصویرش که با اشعه ی قرمز هم گرفته شده هست. (اگه بقیه ی نتایج رو هم نگاه کنی به این نتیجه میرسی که "اهههههههههههه(یه چیزی تو مایه های wow) عجب موزه ی باحالیه ها. جای من خالی."((200))((200))((200)))

اگه هم کسی خیلی حوصله داشت میتونه بره تو سایت www.Museum.com تو ادونس سرچش(advance search) بگرده اول موزه رو پیدا کنه بعد لیست وسایلاش رو چک کنه ببینه هست یا نه. اگه دیدین به منم بگین((200))((200))((200))


   
پاسخنقل‌قول
nasi_kh
(@nasi_kh)
Estimable Member
عضو شده: 6 سال قبل
ارسال‌: 107
 

چقد جالب ((72))


   
پاسخنقل‌قول
hossein.ghazy2
(@hossein-ghazy2)
Honorable Member
عضو شده: 6 سال قبل
ارسال‌: 543
 

ترسوندیم((84))


   
پاسخنقل‌قول
nepton
(@nepton)
Prominent Member
عضو شده: 6 سال قبل
ارسال‌: 731
 

چه باحال هر چند کمی ترسناک من که عروسک ندارم ولی بازهم امیدوارم برام پیش نیاد


   
پاسخنقل‌قول
اشتراک: