Header Background day #04
آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

نقد کتاب قلعه حیوانات(مزرعه حیوانات)

3 ارسال‌
2 کاربران
12 Reactions
1,966 نمایش‌
Araa
 Araa
(@araa_mc)
Honorable Member
عضو شده: 6 سال قبل
ارسال‌: 548
شروع کننده موضوع  

دروووود

تحلیل کتاب هایی اینچنین و از این سبک شاید کاری دشوار باشد ام اگر شما کمی با سبک نوشتن نویسنده ی این کتاب جورج اورول آشنا باشید شاید آنقدر ها هم مشکل نباشد!

در ابتدا باید این را در نظر گرفت که خوک پیر نقش یک پیشوا را برای رسیدن به کمال معنوی بازی میکند.

در واقع این کتابی است به تمام معنا رمز الود.

هر یک از شخصیت های این کتاب نقشی را بازی میکنند

قلعه حیوانات،داستانی تمثیلی با اشاره به انقلاب روسیه و سوء استفاده ((جوزف استالین)از قدرت توسط جورج اورول به رشته تحریر در آمده است.قلعه حیوانات با نام اصلی مزرعه حیوانات در طول جنگ جهانی دوم نوشته شد و در سال 1945 میلادی انتشار یافت.

گروهی از حیوانات که انسانها را از مزرعه ایی که در آن زندگی می کنند بیرون کرده و خود اداره مزرعه را به دست می گیرند،پس از مدتی این حکومت به حکومتی خودکامه با شرایط مشابه قبل تبدیل می شود.

هر کدام از حیوانات در داستان یک تصویر کلی یا نوع خاصی از فرد را در زندگی واقعی نشان می دهند.خوکهایی که می توانند بخوانند و بنویسند و سایر حیوانات را رهبری و سازمان دهی کنند ،رهبران بلشویک هستند و ناپلئون خوکی است که نماد استالین در داستان میباشد و اسنوبال یک شخصیت پر شور و به کمال رسیده است که هدفش تنها پیشرفت حیوانات است و طبقه کارگر توسط اسب پیر و صبوری به نام باکسر نشان داده می شود و باکسر با تمام سختی ها شرایط را تحمل میکند و از حکومت دیکتاتوری ناپلئون حمایت میکند

کتاب قلعه حیوانات تمام واقعیات انقلاب سوسیالیستی را مطرح کرد ودر این کتاب به هیئت حاکم به عنوان کسانی که با گذر زمان اصول اصلی انقلاب را فراموش کردند توجه می شود . بطوری که وقتی اکثریت نادان دروغ را باور میکنند اقلیت دانا نیز مجاب شده و خود را باخته و دروغ را باور میکنند.

داستان حکومت خوکها بر حیوانات و اینکه چگونه توانستند انقلاب آنها را منحرف نمایند و چگونه رهبران واقعی را از صحنه بیرون کنند را نمی توان فقط اختصاص داد به انقلاب روسیه ،این سرنوشت می تواند در مورد خیلی از حکومتها و انقلابها اتفاق بیفتد و واقعیت این است که تاریخ تکرار می شود و انسانها همیشه اشتباهاتشون را تکرار می کنند.

ایدئولوژی قلعه حیوانات شباهت بسیاری به افکار توتالیته ها دارد.در اینکه همه چیز مختص حکومت است،در آن ایدئولوژی رسمی وجود دارد،حکومت توسط فردی واحد اداره می شود ،نظام سلسله مراتبی وجود دارد ،در آن اعتقاد به مدینه فاضله وجود دارد و قوه قهریه و... .همانند توتالیته ها اعتقاد به ایدئولوژیهای اجباری و دور زدن قانون امری معمولی بود.

جورج اورول در کتاب خود آرمان شهری منفی را به نمایش گذاشته است و نشان داده است که آینده بشر ،چیزی نیست که در ابتدای قرن بیستم به مردم وعده داده شدبود .

پیام کلی این داستان این است که تمایل انسان برای قدرت،ایجاد یک جامعه بدون طبقه اجتماعی را غیر ممکن می کند.

نهایتا دید اورول نسبت به انقلاب کارگری تحت نظام سوسیالیستی کاملا منفی،بد بینانه و مایوس کننده است.وی نظرات خویش را خیلی واضحتر در کتاب خویش موسوم به 1984 بیان داشته است.

همانطور که در پایان تمام قوانین هفتگانه پاک شده و شعار همه حیوانات باهم برابرند اما بعضی برابر ترند بر دیوار نقش میبندد.

در داستان الاغ پیری نیز وجود دارد که شاید نشانه روشنفکران ساکت شده و دانایان بی تفاوت باشد که. فقط اتفاقات بسیار مهم میتواند روی انها تاثیر بگذارد.

و در نهایت خوک های دیکتاتور توانستند خود را تغییر داده و با انان ها رابطه برقرار کنند.

با سپاس و تشکر


   
milad-m-2، banooshamash، azam و 9 نفر دیگر واکنش نشان دادند
نقل‌قول
Araa
 Araa
(@araa_mc)
Honorable Member
عضو شده: 6 سال قبل
ارسال‌: 548
شروع کننده موضوع  

UPـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ


   
پاسخنقل‌قول
reyhane.ramooz
(@reyhane-ramooz)
Noble Member
عضو شده: 6 سال قبل
ارسال‌: 1143
 

مثل داستان دوران مشروطه و تقریبا دوران فعلی تو بعضی کشور ها.... مثلا مصر که نظام خودکامه از بین رفت و دست مردم افتاد ولی دوباره نظام خودکامه ای بدتر از قبل برگشت...


   
پاسخنقل‌قول
اشتراک: