شاردن جواهر فروش و جهانگرد فرانسوی این کتابو در مورد اوضاع ایران زمان صفوی(شاه عباس دوم) نوشته، چیزای جالبی داخلش هست، من میگم تیکه تکیه بخونیدش سرفصل داره بنا بر اسم سرفصل انتخاب کنید کدوم قسمتو بخونید! ضرر نداره
من خودم یه مقداریشو خوندم باید یه تذکر بدم که در مورد اوضاع اخلاقی اون زمان ایران هم توضیح داده، یعنی در مورد میخونه ها، فاحشه خونه ها، کنیزها و ...گرفتین خودتون مطلبو دیگه، البته نکته ای نیست که خلاف اخلاق باشه یعنی کاملا باادبانه گفته ولی خب می دونین من دوز بالا مصرف می کنم چیزی برا من باادبانه است گاهی اوقات بقیه می کن بی ادبانه است گفتم که گفته باشم دیگه!
خب حالا توضیحات ویکی پدیا
زندگی نامه شاردن
ژان شاردن در سال ۱۶۴۳ میلادی، در شهر پاریس متولد گردید و در همان محل به تحصیل پرداخت. پدرش جواهرساز بود و او از کودکی آشنایی با سنگهای قیمتی و فن جواهرسازی را آموخت.
خانوادهٔ او که از فرقهٔ پروتستان هوگِنو بودند، با کلیسای کاتولیک و مقامات رسمی فرانسه مشکل داشتند، به همین روی، او علاقهای به ماندن در فرانسه نداشت و در ۲۲ سالگی نخستین سفر خود را آغاز کرد که در این سفر ۶ ساله (۱۶۶۴-۱۶۶۵ م.) ایران بیش از دیگر کشورها توجه او را به خود جلب نمود.
در سفر دومش (۱۷ ماه اوت ۱۶۷۱ م.) که خانم بازرگانی به نام لسکو او را همراهی میکرد، و سرانجام در تابستان ۱۶۷۳ م. به اصفهان رسیدند و تا سال ۱۶۷۷ م. در این شهر اقامت کردند. سپس به هندوستان رفته و پس از دو سال آنجا را به مقصد اروپا ترک کرد. این سفر آخرین سفر او به ایران بود. او لقب «تاجرشاه» را از شاه عباس دوّم دریافت کرده بود.
شاردن نخستین فرانسوی بود که در سفرنامهٔ خود از فردوسی و شاهنامه و برخی دیگر از شاعران ایرانی و آثار آنها یاد کرد و اگر چه اطلاعاتش در این خصوص ناقص بود، ولی توجه جامعهٔ ادبی فرانسه را به ادبیات فارسی جلب کرد.
بازم ممنون.
نتونستی برام چیزی پیدا کنی؟از همونایی که ازت میخواستم((62))((227))((121))((63))((28))((84))
ولی طرف عجب موهای فرفری ای داره!((62))
خخخخ
@ملکه رنگین کمان 86678 گفته:
بازم ممنون.
نتونستی برام چیزی پیدا کنی؟از همونایی که ازت میخواستم((62))((227))((121))((63))((28))((84))
ولی طرف عجب موهای فرفری ای داره!((62))
خخخخ
اونا حوصله می خواد دنبالشون گشتن ایشالله حوصله اجازه داد میرم دنبالشون
ایوللللل!!دستت درست!((46))اتفاقا دنبال یه کتابی میگشتم که راجب این مسائل ایران در اون زمان توضیح بده...خخخخخ((200))((200))((207))((207))دستت درد نکنه ممنون,حتمن در لیست مطالعات قرار گرفت!
اقا شوخی کردمااا...فک نکنین ما دنبال اینجور چیزاییما((69))...فقط واسم جالبن...همین...جدی جدی!((111))