کمپانی برادران وارنــر سری جدید فیلم های هری پــاتر " اژدهای خارق العاده و نحوه ی یافتن ــشان " را در استودیوی Leavesden لندن در سه قسمت فیلمبرداری خواهد کرد .
استودیوی مذکور محل فیلمبرداری تمامی قسمت های فیلمهــای هری پاتر بوده و کمپانی برادران وارنــر چند سال پیش مالکیت این استودیو را بدست آورده بود .داستان این فیلم بر محوریت شخصیتی به نام Newt Scamander است که کــاوشگری های وی هسته ی اصلی داستان را تشکیل می دهد .
در کتاب هــای هــری پاتر به شخصیت Newt اشاراتی شده بود و او را نویسنده یکی از کتب درسی که جادوگران ( هــاگوارتــز) باید حتما آن را مطالعه کنند ، معرفی شده بود .
لازم به ذکر است که " اژدهــای خارق العاده و نحوه ی یافتن ــشان " از جمله کتاب هایی است که جی کی رولینگ در کنار مجموعه داستان های هــری پاتر آن را به نگارش در آورده است .
اطلاعات و جزئیات زیادی از این فیلم در انتشار عموم قرار نگرفته است اما داستان این فیلم در سال 1920 میلادی در شهر نیویورک اتفاق می افتد جائیکه جادوگران بریتانیایی و آمریکایی در آن هستند .
جی کی رولینگ سناریوی اولیه ی این فیلم را به نگارش در آورده است و بنظر می رسد که اولین قسمت از سه گانه ی " اژدهای خارق العاده و نحوه ی یافتن ــشان " در 25 آبان ماه 1395 (نوامبر 2015) اکران می شود .
تا به اکنون اطلاعاتی راجع به کارگردان و بازیگران این مجموعه انتشار نیافته است .
کمپانی براداران وارنر جدیدا اعلام کردند که قصد دارند سه استیج جدید به مساحت صد هزار متر مکعب را به استودیوی Leavesden برای این فیلم اضافه کند .
چرا فیلم جیمز پاتر رو نمیسازن؟؟؟؟؟؟عکس کتاب یا فیلمش هست ولی نتونستم چیزی پیدا کنم که دانلود کنم........
ممنون خیلی خوبه من که خیلی یه فیلم خوب دلم میخواد مخصوصا اینکه حوصلم بد جوری سر رفته
خیلی جالب بود((108))((108))((108))
کی از فیلم هایی که واسه هری پاتر ساختن راضیه!من که شخصا راضی نیستم.این همه تحریف اصلا دقت نکردن بازیگرا باید چجوری باشن و بقیه چیزای ریز ریز دیگه
@miss-infinite 56140 گفته:
کی از فیلم هایی که واسه هری پاتر ساختن راضیه!من که شخصا راضی نیستم.این همه تحریف اصلا دقت نکردن بازیگرا باید چجوری باشن و بقیه چیزای ریز ریز دیگه
خانوم بینهایت ( ((200)) ) منم با شما موافقم اقتباسای تقریبا خیلی بدی کرده بود کمپانی برادران وانر از روی هری پاتر .... ولی به نظرم بازیگرا خیلی خوب انتخاب شده بودن .... مخصوصا اسنیپ و مک گونگال و دامبلدور ...
در کل نمیتونیم مطمئن باشیم این چجوری میشه ... اما اینکه فیلمنامش رو رولینگ مینویسه میتونه یه جای امیدی بذاره ((54))
واسه اینفنیت معنی جاودان رو بگیر!؛(
خود رولینگ گفته تنها کسی که تو فیلم به تصورات خودش نزدیک بوده لونالاوگوده.ولی اینایی که گفتی خوب انتهاب شده ن.ولی ریتا اسکیتر و مادام ماکسیم مثلا،شبیه نیستن.
یکی از چیزای ریز ریز که منظورم ود صاف بودن موهای هری تو پنجشه!قراره نامرتن باشه حسابی!