«« تـــاریخ را عوض میکنی ، هـــویتت را چه میکنی؟! »»
* ایران هخامنش اولین کشور رسمی کره زمین و بزرگترین آن زمان تا امروزه بوده چرا که بالغ بر 44% جمعیت دنیای آن زمان را در قلمرو خود جای داده بود. چیزی که حتی با پیشرفت های فوق العاده تکنولوژی در زمان حال تقریبا غیرممکن است.
* ایران آن زمان از هر نظر ابرقدرت شناخته میشد، چطور ممکن است تنها 300 نفر بتواندد جلوی بزرگترین امپراتوری را بگیرند؟!!
* اگر واقعا یونانیان آنقدر شجاع و قوی بودند پس چطور ممکن است کشورشان 2000 سال از تاریخ حذف شود؟! ( توسط کشورهای ایران، آلمان، عثمانی و ... )
* فیلم 300 یک دروغ بزرگ ساخته ذهن انسان است و ما در آینده شما را بیشتر از این موضوع مطلع خواهیم کرد.
منبع : تاریخ جنگ های ایران ، نوشته محمود طلوعی
راجبه اولین فیلم 300 و نبرد تروموپیل، یاسر عزیز همه چی رو واضح گفت و دیگه الان همه میدونن که یونانی ها به هیچ وجه توی اون نبرد 300 نفر نبودن و ما حتی براساس مستندات تاریخی میتونیم به شما رقم دقیق تعداد یونانی ها رو بگیم
این متن کاملا و به طور دقیق از کتاب "تاریخ ایران باستان.جلد 1" نوشته ی حسن پیرنیا کپی برداری شده : ((در اینجا پارسی ها از تروموپیل به طرف شمال بودند و یونانی ها از تروموپیل به طرف جنوب. قوه ی یونانی ها در اینجا عبارت بود: 300 نفر اسپارتی سنگین اسلحه،1000 نفر تژآتی (tegeates) و مان تی نیان ، 120 نفر از ارخ من (orchomene) و 1000 نفر از سایر قسمت های پلوپونس))
اما حالا شاهد این هستیم که باز هم خشاریاشا شاه را با چهره و شخصیتی کاملا دروغین در نبردی دیگر به تصویر کشیدند!
فیلم دوم 300 تنها جاییه که شما پادشاه مقتدر و بزرگ ایران رو به این شکل میبینید،چرا که تمام تاریخ نویسان و سنگ نبشته ها و آثار بجا مانده از موهای بلند و مجعد و ریش بلندو بافته شده ی او سخن میگویند.
از اینها میگذریم،ما کاری با عقده گشایی آنها بوسیله ی دروغ نداریم،ما فقط حقیقت را برای شما بازگو میکنیم پس به تشریح حوادث جنگ سالامین که این فیلم مثلا بر اساسش ساخته شده میپردازیم
نبرد سالامین در سال 480 (پ .م) اتفاق افتاد.نیروی دریایی یونان پس از فرار از آرت میزیوم به سالامین رفت. سپس جارچی ها به آتن رفتند و به مردم آنجا گفتند که زن فرزندان ، اموال و بردگان خود را از آتن خارج كنید و در جای امنی پناه بگیرید. در مجلس مشورتی كه یونانی ها برای جنگ بعدی ترتیب دادند ، بعضی ها عقیده داشتند كه باید به ایستم و در پلوپونس جلوی نیروی دریایی ایران را بگیرند. چون اگر در سالامین شكست بخورند ، جزیره محاصره شده و ارتباط آنها با تمام یونان قطع می شود. ولی اگر جنگ كنند ، در صورت شكست می توانند به داخل پلوپونس عقب نشینی كنند.
شکست سالامین از قدرت ارتش ایران کم نکرد چراکه اگه این شکست همانطور که میگن سنگین بوده پس چطور ایرانیان یک سال تمام بر آتن و اطرافش حکومت کردند
( به زودی مطالب بیشتر و تخصصی در پست های آینده این تاپیک منتشر خواهد شد )
فیلم300
اصلا نمیشه بهش فیلم گفت
آشغال به تمام معنا
جعل تاریخ
انموقع ما حقوق بشر تو کشورمون داشتیم اینا کجا بودند
....................................
اینا می خوان با این فیلم جعلی ایرانیان رو ادم هایی وحشی نشون بدن
ولی همون طور که گفتی
«« تـــاریخ را عوض میکنی ، هـــویتت را چه میکنی؟! »»
تمیستوكلس بعد از جنگ سالامین یا سالامیس فرمانده نیروی دریایی آتن شد اما بعد ها به او اتهام مال اندوزی و سو استفاده از قدرت
زده شد.
اردشیر یكم (درازدست) شاه وقت از دودمان هخامنشیان در بیست و چهارم سپتامیر سال 464 پیش از میلاد به تمیستوكلس پناه داد.
تمیستوكلس به مدت چهار سال و چند ماه با احترام تمام در مگنسیا زندگی كرد و در سال 460 پیش از میلاد در 65 سالگی درگذشت. بعدا یونانیان بقایای استخوانهایش را به آتن منتقل و در وطن دفن كردند.
این نیز نشانه ی دیگری از اوج فرهنگ و مدنیت ایران آن زمان است که در این فیلم کاملا به ضد این موضوع پرداختن و ایران را بی فرهنگ نشان دادن اما جالب اینجاست که حتی اسکندر که غربی ها اورا بزرگترین و مقتدرترین امپراتور می نامند شیفته ی ایران و فرهنگ ایرانی شده بود.
تـــــــــاریخ از آن مـــــــــاست...
در سال 484 پیش از میلاد هنگامی که فرمان بسیج دریایی برای شرکت در جنگ با یونانیان از سوی خشایارشا صادر شد٬ آرتیمیس یکی از فرمانروایان سرزمین کاریه ( یکی از بخشهای سوریه کنونی ) با 5 فروند ناو جنگی که خود فرماندهی آنها را در دست داشت به نیروی دریایی ایران پیوست.
در این جنگ که ایرانیان موفق به تصرف آتن شدند٬ نیروی زمینی ایران را 8000 هزار پیاده و 80 هزار سوار تشکیل میدادند. نیروی دریایی ایران شامل 1200 کشتی جنگی و 3 هزار کشتی حمل و نقل بود.
همچنین آرتمیس در سال 480 پیش از میلاد در جنگ سالامین ( Salamine ) که بین نیروی دریایی ایران و یونان در گرفت شرکت داشت و دلاوریهای بسیار از خود نشان داد و با ستایش دوست و دشمن روبرو شد.
وی با دلیری و بی باکی کم مانندش بخشی از نیروی دریایی ایران را که در بدترین شرایط در جنگ سالامین قرار گرفته بود را از خطر نابودی نجات داد. به همین دلیل از سوی خشایارشا افتخار دریافت عنوان دریاسالاری را نصیب خود کرد.
منبع : ایران باستان ، نوشته حسن پیرنیا ، جلد 1
حال آنکه چنین دریاچه ای باید 3 میلیون تن آب داشته باشد که برای سیراب کردن 300 میلیون راس دام کافی بوده.ویا مورخان یونانی دیگر،سپاهیان ایرانی را بین800هزار تا500 هزار نفر تخمین زدند،درحالی که به خوبی واضح است،
گرداوری سپاهیان 200هزار نفری در دنیای قدیم تقریبا غیر ممکن بوده و برخی مورخان (جدید) کاملا تردید می کنند و حداکثر نیروهای ایران با آن عظمت را،160 هزار نفر می دانند.
البته ممکن است کل نیروهای ارتش امپراتوری ایران 400 هزار تا 500 هزار نفر بوده اما سخن بر سر تمرکز این تعداد نیرو در منطقه ای به وسعت کمتر از 1% خاک ایران است (دشت پلاته).به جرات می توان گفت که نبرد های (پلاته و ترموپیل) از نظر نظامی به آن درجه که(25 قرن) درباره آنها تبلیغ شده،هیچ ارزشی ندارند. چراکه اگر کشور یونان می توانست تنها با (300) سرباز در تنگه ترموپیل (تنگه ای که سربازان فیلم 300 در آن مستقر شده بودند) مانع حرکت ارتش عظیم ایران شود و هزاران ایرانی را از بین ببرد و یا در دشت پلاته تنها با 150کشته , 260 هزار ایرانی را از پای در آورد،مطمئن باشید چنین کشوری هرگز به خاک اندک خود قناعت نمی کرد و مانند رم 1000 سال می جنگید و بر دنیا حکومت می کرد و حداقل آسیای صغیر و بین النهرین را از ایران می گرفت. اما متاسفانه اکنون دروغهایی نظیر نبردهای (ماراتن،سالامیس و ترموپیل) در کنار نبردهای دروغین اسکندرقرنهاست که به اسم تاریخ به داخل کتابها راه پیدا کرده اگرچه برخی نویسندگان غرب آنها را نپذیرفته اند.
از آن جمله در کتابهای مورخانی همچون (دولاندلن،کالین مک ایودی و ولبروک) از این داستانها اثری نیست و حتی ناپلئون بناپارت نیز این داستانها را باور نمی کرد.
یکی از مورخان (پیرنیا) به نقل از (نیبور) در کتاب خود می نویسد(نیبور از بزرگی ارقام هرودوت (پدر تاریخ) درباره ارتش ایران تعجب می کند و می گوید آیا هرودوت نمی دانسته که چنین ارتشهای عظیم در ترکیه،مقدونی و یونان از تنگی جا و گرسنگی تلف می شدند؟پیرنیا حداکثر نیروها را 350هزار نفر تخمین میزند.کتاب صد جنگ بزرگ تاریخ از علی غفوری