Header Background day #26
آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

[مهم] 300 : فـــــــــیلمی با ژانــــــــــر تـــخـــیـــلـــی !

8 ارسال‌
5 کاربران
38 Reactions
1,829 نمایش‌
Shervin
(@shervin)
Noble Member
عضو شده: 4 سال قبل
ارسال‌: 763
شروع کننده موضوع  

بـــــــه نــــــام خــــــــــدای وطــــــــــنم ، ایـــــــــــــــــــــــ ــــــران

«« تـــاریخ را عوض میکنی ، هـــویتت را چه میکنی؟! »»


تالارگفتمان 1

فيلم 300 که از جنگ تروموپيل برداشته شده يک رويا پردازي آشکار بوده و من وست دارم با کمک شما با ارائه مدارکي مستند و حقیقی با ذکر منبع معتبر از دروغ آشکار اين فيلم پرده بردارد. مختصری در مورد این داستان را شرح میدهیم...

* ایران هخامنش اولین کشور رسمی کره زمین و بزرگترین آن زمان تا امروزه بوده چرا که بالغ بر 44% جمعیت دنیای آن زمان را در قلمرو خود جای داده بود. چیزی که حتی با پیشرفت های فوق العاده تکنولوژی در زمان حال تقریبا غیرممکن است.

* ایران آن زمان از هر نظر ابرقدرت شناخته میشد، چطور ممکن است تنها 300 نفر بتواندد جلوی بزرگترین امپراتوری را بگیرند؟!!

* اگر واقعا یونانیان آنقدر شجاع و قوی بودند پس چطور ممکن است کشورشان 2000 سال از تاریخ حذف شود؟! ( توسط کشورهای ایران، آلمان، عثمانی و ... )

* فیلم 300 یک دروغ بزرگ ساخته ذهن انسان است و ما در آینده شما را بیشتر از این موضوع مطلع خواهیم کرد.

منبع : تاریخ جنگ های ایران ، نوشته محمود طلوعی

قبل از هرچیز باید بگم که هدف نایت مووی روشن کردن موضوع برای کسانی ست که متاسفانه اطلاعات تاریخی ندارند

راجبه اولین فیلم 300 و نبرد تروموپیل، یاسر عزیز همه چی رو واضح گفت و دیگه الان همه میدونن که یونانی ها به هیچ وجه توی اون نبرد 300 نفر نبودن و ما حتی براساس مستندات تاریخی میتونیم به شما رقم دقیق تعداد یونانی ها رو بگیم

این متن کاملا و به طور دقیق از کتاب "تاریخ ایران باستان.جلد 1" نوشته ی حسن پیرنیا کپی برداری شده : ((در اینجا پارسی ها از تروموپیل به طرف شمال بودند و یونانی ها از تروموپیل به طرف جنوب. قوه ی یونانی ها در اینجا عبارت بود: 300 نفر اسپارتی سنگین اسلحه،1000 نفر تژآتی (tegeates) و مان تی نیان ، 120 نفر از ارخ من (orchomene) و 1000 نفر از سایر قسمت های پلوپونس))

اما حالا شاهد این هستیم که باز هم خشاریاشا شاه را با چهره و شخصیتی کاملا دروغین در نبردی دیگر به تصویر کشیدند!

فیلم دوم 300 تنها جاییه که شما پادشاه مقتدر و بزرگ ایران رو به این شکل میبینید،چرا که تمام تاریخ نویسان و سنگ نبشته ها و آثار بجا مانده از موهای بلند و مجعد و ریش بلندو بافته شده ی او سخن میگویند.

از اینها میگذریم،ما کاری با عقده گشایی آنها بوسیله ی دروغ نداریم،ما فقط حقیقت را برای شما بازگو میکنیم پس به تشریح حوادث جنگ سالامین که این فیلم مثلا بر اساسش ساخته شده میپردازیم

نبرد سالامین در سال 480 (پ .م) اتفاق افتاد.نیروی دریایی یونان پس از فرار از آرت میزیوم به سالامین رفت. سپس جارچی ها به آتن رفتند و به مردم آنجا گفتند که زن فرزندان ، اموال و بردگان خود را از آتن خارج كنید و در جای امنی پناه بگیرید. در مجلس مشورتی كه یونانی ها برای جنگ بعدی ترتیب دادند ، بعضی ها عقیده داشتند كه باید به ایستم و در پلوپونس جلوی نیروی دریایی ایران را بگیرند. چون اگر در سالامین شكست بخورند ، جزیره محاصره شده و ارتباط آنها با تمام یونان قطع می شود. ولی اگر جنگ كنند ، در صورت شكست می توانند به داخل پلوپونس عقب نشینی كنند.

سپس خبر رسید كه ارتش ایران وارد آتن شده است. از زمان حركت خشایارشا از هلس پونت تا ورود او به آتن چهار ماه گذشت. وقتی پارسها وارد اتن شدند ، آنجا را خالی از سكنه یافتند. فقط عدهای از آتنی ها كه فقیر بودند به معبد و ارگ آتن پناه بردند. البته آنها هم در حد توانشان از قلعه آتن دفاع كردند ولی چون دیوارهای چوبی بود ، ایرانی به تیرهای خود نخ كتان پیچیدند ، آنها را آتش زدند و به سوی قلعه پرتاب كردند ، در نتیجه دبوارها سوختند و از بین رفتند. سپس چند نفر پارسی از قسمتهایی از دیوارها كه دارای موانع طبیعی بود بالا رفتند. آنها توانستند بر آتنی ها پیروز شوند و درهای قلعه را بازكنند. پس از تسخیر آتن خشایارشا پیكی را روانه شوش كرد و به اردوان كه نایب السطنه شده بود مژده تصرف آتن را داد. پارسها به تلافی آتش زدن معبد و جنگل شهر سارد كه آتنی ها انجام داده بودند ، معبد و ارگ آتن را آتش زدند.

بالاخره آتنی ها پس از مشورت های طولانی تصمیم گرفتند كه در سالامین جلوی نیروی دریایی ایران را بگیرند. چون معبر سالامین تنگ بود و تعداد كشتی های ایران هم زیاد بود ولی یونانی ها تعداد كمی كشتی جنگی داشتند. از این نظر كشتی های ایرانی كارشان با یكدیگر تداخل می كرد و مزاحم حركت یكدیگر می شدند. ولی با این وجود خیلی از یونانی ها چون فكر می كردند ممكن است شكست بخورند ، سوار كشتی های خود شدند و از آنجا رفتند.

نبرد سالامین :

پس از تصمیم شاه به جنگ دریایی ، نیروی دریایی ایران به نز دیكی سالامین رسید. سالامین جزیره ای در نزدیكی آتیك است كه از خشكی اصلی بوسیله یك تنگه جدا می شود. در همین زمان نیروی زمینی ایران هم به طرف پلوپونس حركت كرد. وقتی كه اهالی پلوپونس اطلاع پیدا كردند ، بفكر تهیه استحكامات در تنگه ایستم پرداختند و دیواری در نزذیكی آنجا كشیدند تا نیروهای ایران دجار موانع گردند و پیشروی اشان كند شود. تمیستوكل برای جلوگیری از پراكندگی بیشتر یونانی ها تصمیم گرفت كه نبرد را هر چه زودتر آغاز كند. بنابراین شخصی را به نزد خشایارشا فرستاد و به او گفت كه یونانی ها قصد فرار دارند و شما برای جلوگیری از فرار آنها بهتر است هر چه سریع تر به آنها حمله كنید. سپاهیان ایران هم حرف او را باور كردند و جنگ در سالامین شروع شد. كشتی های یونانی به كشتی های ایرانی حمله بردند ولی نیروی دریایی ایران فرصت دفاع منظم را نكرد. در این میان زنی ینام آرت میز كه فرمانده یكی از كشتی های ایرانی بود ، شجاعانه به نیروی دریایی یونان حمله برد و یك كشتی یونانی را غرق كرد. خشایارشا كار او را دید و بسیار او را تشویق كرد. او گفت: « مردان من زن شده اند و زنان من مرد.» كشتی های یونانی به تعقیب كشتی آرت میز پرداختند و كشتی او را محاصره كردند ولی او توانست از چنگ یونانی ها فرار كند و خود را به ساحل برساند. یونانی ها در خشكی هم به تعقیب او پرداختند ولی نتوانستند او را پیدا كنند و او به فالرون رفت.

سالامین محلیست که هنوز وجود داره و نمیشه دربارش دروغ گفت،این محل برای کشتی های ایرانی که بسیار بزرگ بودند جای مرگباری بود و برای کشتی های یونانی که کوچک بودن جای بسیار عالی ای برای مانور دادن بود.

شکست سالامین از قدرت ارتش ایران کم نکرد چراکه اگه این شکست همانطور که میگن سنگین بوده پس چطور ایرانیان یک سال تمام بر آتن و اطرافش حکومت کردند

منتظر پست های شما هستیم

با ما هـــمراه بــــاشید..

( به زودی مطالب بیشتر و تخصصی در پست های آینده این تاپیک منتشر خواهد شد )


   
sasanhosn، nightsky، Paneer و 18 نفر دیگر واکنش نشان دادند
نقل‌قول
Mr_vaziri
(@mr_vaziri)
Famed Member
عضو شده: 5 سال قبل
ارسال‌: 2565
 

فیلم300

اصلا نمیشه بهش فیلم گفت

آشغال به تمام معنا

جعل تاریخ

انموقع ما حقوق بشر تو کشورمون داشتیم اینا کجا بودند

....................................

اینا می خوان با این فیلم جعلی ایرانیان رو ادم هایی وحشی نشون بدن

ولی همون طور که گفتی

«« تـــاریخ را عوض میکنی ، هـــویتت را چه میکنی؟! »»


   
فسیل، galexy و Leyla واکنش نشان دادند
پاسخنقل‌قول
m.Sarv
(@m-sarv)
Estimable Member
عضو شده: 5 سال قبل
ارسال‌: 163
 

کلا ری...

منتقدا که ترکوندنش


   
Shervin واکنش نشان داد
پاسخنقل‌قول
mr.khas63
(@mr-khas63)
Noble Member
عضو شده: 6 سال قبل
ارسال‌: 916
 

آهنگ یاس هم کوبوندش...

ایران تاریخش با اینا تحریف نمیشه...


   
فسیل، Shervin و m.Sarv واکنش نشان دادند
پاسخنقل‌قول
Shervin
(@shervin)
Noble Member
عضو شده: 4 سال قبل
ارسال‌: 763
شروع کننده موضوع  

کسی که در فیلم 300 به عنوان قهرمان نشان داده شد،بد نیس بدانید کسی بود که بعد ها به عنوان خائن از یونان فرار کرد و به دربار ایران پناه آورد

دولت هخامنشی ایران با دادن پناهندگی به تمیستوكلس Themistoclesدشمن شمار یك خود، یادگار پسندیده ای از ایرانیان برای نسلهای بشر باقی گذارده كه 25 قرن به عنوان اوج مدنیت و رعایت احوال و شئون انسانها مورد احترام است. این پناهندگی پر سر و صدا كه توسیدیدسThucydides، دیودوروسDiodorus و پلوتاركPlutarch آن را برای نسلهای بشری بعد از خود شرح داده اند فصلی آموزنده از تاریخ عمومی را تشكیل می دهد. تمیستوكلس در جریان لشكركشی خشایارشا به یونان در سال 480 پیش از میلاد، ناوگان ایران را وارد تنگه (كانال) كم عرض سالامیس ساخت و به دام انداخت و ....

تمیستوكلس بعد از جنگ سالامین یا سالامیس فرمانده نیروی دریایی آتن شد اما بعد ها به او اتهام مال اندوزی و سو استفاده از قدرت زده شد.

این اتهام باعث طرد تمیستوكلس از قدرت و ضبط اموال اضافی او در سال 471 پیش از میلاد شد . تمیستوكلس وارد شهر مگنسیا Magnesia در ایونی (قلمرو ایران) شد و با فرستادن پیامی توسط پیك ویژه ساتراپ محل به شوش و از آنجا به پاسارگاد از دولت ایران تقاضای پناهندگی كرد.

اردشیر یكم (درازدست) شاه وقت از دودمان هخامنشیان در بیست و چهارم سپتامیر سال 464 پیش از میلاد به تمیستوكلس پناه داد.

تمیستوكلس به مدت چهار سال و چند ماه با احترام تمام در مگنسیا زندگی كرد و در سال 460 پیش از میلاد در 65 سالگی درگذشت. بعدا یونانیان بقایای استخوانهایش را به آتن منتقل و در وطن دفن كردند.

این نیز نشانه ی دیگری از اوج فرهنگ و مدنیت ایران آن زمان است که در این فیلم کاملا به ضد این موضوع پرداختن و ایران را بی فرهنگ نشان دادن اما جالب اینجاست که حتی اسکندر که غربی ها اورا بزرگترین و مقتدرترین امپراتور می نامند شیفته ی ایران و فرهنگ ایرانی شده بود.


   
adineh-2020، daren_shan، فسیل و 1 نفر دیگر واکنش نشان دادند
پاسخنقل‌قول
daren shan
(@daren-shan-2)
Active Member
عضو شده: 6 سال قبل
ارسال‌: 11
 

آره بابا تازه بازی اندرویدشم عقده ایا دادن .


   
فسیل واکنش نشان داد
پاسخنقل‌قول
Shervin
(@shervin)
Noble Member
عضو شده: 4 سال قبل
ارسال‌: 763
شروع کننده موضوع  

تـــــــــاریخ از آن مـــــــــاست...

آرتیمیس نخستین زن دریانورد ایرانی است که در حدود 2480 سال پیش فرمان دریا سالاری خویش را از سوی خشایارشا٬ شاهنشاه هخامنشی دریافت کرد. وی اولین بانویی میباشد که در تاریخ دریانوردی جهان در جایگاه فرماندهی دریایی قرار گرفته است.

در سال 484 پیش از میلاد هنگامی که فرمان بسیج دریایی برای شرکت در جنگ با یونانیان از سوی خشایارشا صادر شد٬ آرتیمیس یکی از فرمانروایان سرزمین کاریه ( یکی از بخشهای سوریه کنونی ) با 5 فروند ناو جنگی که خود فرماندهی آنها را در دست داشت به نیروی دریایی ایران پیوست.

در این جنگ که ایرانیان موفق به تصرف آتن شدند٬ نیروی زمینی ایران را 8000 هزار پیاده و 80 هزار سوار تشکیل میدادند. نیروی دریایی ایران شامل 1200 کشتی جنگی و 3 هزار کشتی حمل و نقل بود.

همچنین آرتمیس در سال 480 پیش از میلاد در جنگ سالامین ( Salamine ) که بین نیروی دریایی ایران و یونان در گرفت شرکت داشت و دلاوریهای بسیار از خود نشان داد و با ستایش دوست و دشمن روبرو شد.

وی با دلیری و بی باکی کم مانندش بخشی از نیروی دریایی ایران را که در بدترین شرایط در جنگ سالامین قرار گرفته بود را از خطر نابودی نجات داد. به همین دلیل از سوی خشایارشا افتخار دریافت عنوان دریاسالاری را نصیب خود کرد.

منبع : ایران باستان ، نوشته حسن پیرنیا ، جلد 1


   
sasanhosn، adineh-2020، Paneer و 2 نفر دیگر واکنش نشان دادند
پاسخنقل‌قول
Shervin
(@shervin)
Noble Member
عضو شده: 4 سال قبل
ارسال‌: 763
شروع کننده موضوع  
هرودوت، تاریخ نویس (که به پدر تاریخ نیز معروف است)،درباره سپاه خشایارشا مبالغه زیادی کرده و برای آنکه یونان را قوی نشان دهد،برای سپاه ایران عظمتی فوق تصور قائل شده است.(پیرنیا) یکی دیگر از تاریخ نویسان در پانوشت کتاب خود می نویسد( هردوت می گوید:دریاچه ای با محیط 5/5 کیلومتر برای سیرآب کردن (چهارپایان) سپاه ایران کافی نبود و این دریاچه که پس از رود تس تس واقع بود،خشک شد.))

حال آنکه چنین دریاچه ای باید 3 میلیون تن آب داشته باشد که برای سیراب کردن 300 میلیون راس دام کافی بوده.ویا مورخان یونانی دیگر،سپاهیان ایرانی را بین800هزار تا500 هزار نفر تخمین زدند،درحالی که به خوبی واضح است،

گرداوری سپاهیان 200هزار نفری در دنیای قدیم تقریبا غیر ممکن بوده و برخی مورخان (جدید) کاملا تردید می کنند و حداکثر نیروهای ایران با آن عظمت را،160 هزار نفر می دانند. البته ممکن است کل نیروهای ارتش امپراتوری ایران 400 هزار تا 500 هزار نفر بوده اما سخن بر سر تمرکز این تعداد نیرو در منطقه ای به وسعت کمتر از 1% خاک ایران است (دشت پلاته).

به جرات می توان گفت که نبرد های (پلاته و ترموپیل) از نظر نظامی به آن درجه که(25 قرن) درباره آنها تبلیغ شده،هیچ ارزشی ندارند. چراکه اگر کشور یونان می توانست تنها با (300) سرباز در تنگه ترموپیل (تنگه ای که سربازان فیلم 300 در آن مستقر شده بودند) مانع حرکت ارتش عظیم ایران شود و هزاران ایرانی را از بین ببرد و یا در دشت پلاته تنها با 150کشته , 260 هزار ایرانی را از پای در آورد،مطمئن باشید چنین کشوری هرگز به خاک اندک خود قناعت نمی کرد و مانند رم 1000 سال می جنگید و بر دنیا حکومت می کرد و حداقل آسیای صغیر و بین النهرین را از ایران می گرفت. اما متاسفانه اکنون دروغهایی نظیر نبردهای (ماراتن،سالامیس و ترموپیل) در کنار نبردهای دروغین اسکندرقرنهاست که به اسم تاریخ به داخل کتابها راه پیدا کرده اگرچه برخی نویسندگان غرب آنها را نپذیرفته اند.

از آن جمله در کتابهای مورخانی همچون (دولاندلن،کالین مک ایودی و ولبروک) از این داستانها اثری نیست و حتی ناپلئون بناپارت نیز این داستانها را باور نمی کرد. یکی از مورخان (پیرنیا) به نقل از (نیبور) در کتاب خود می نویسد(نیبور از بزرگی ارقام هرودوت (پدر تاریخ) درباره ارتش ایران تعجب می کند و می گوید آیا هرودوت نمی دانسته که چنین ارتشهای عظیم در ترکیه،مقدونی و یونان از تنگی جا و گرسنگی تلف می شدند؟پیرنیا حداکثر نیروها را 350هزار نفر تخمین میزند.

برگرفته شده از

کتاب صد جنگ بزرگ تاریخ از علی غفوری


   
پاسخنقل‌قول
اشتراک: