جنیفر روو نویسندهٔ استرالیایی که در ایران او را به نامه امیلی رودا می شناسیم در سال ۱۹۴۸ متولد شد. بسیاری از داستان های او در صدر لیست پرفروشترین کتابهای کودکان استرالیا قرار دارند. او اولین کتابش (چیزی استثنایی) را در سال ۱۹۸۴ و دومین کتابش (خوک ها پرواز می کنند) را در سال ۱۹۸۶ چاپ کرد.در ایران انتشارات افق و انتشارات بنفشه برخی از کتاب های این نویسنده را (از جمله سری کتاب های در جستجوی دلتورا و روون) به فارسی چاپ کرده اند. جنیفر روو، در آثاری که برای کودکان می نویسد از نام مستعار امیلی رودا استفاده می کند.
مجموعه روون شامل چهار جلد (روون پسری از رین) (روون و کولی ها) (روون و نگهبان کریستال) و (روون و زباک ها ) است.
پیشگویی جادوگر روستا شبیه معماست. اگر روون پسر نوجوان روستا می خواهد مردم منطقه را از خشکسالی نجات دهد، باید معما را حل کند. شش تن از مردم روستا برای رسیدن به پاسخ معما دل به دریا می زنند و برای حل معما، با خطر ناشناخته ی کوهستان درگیر می شوند. روون نفر هفتم گروه نیز ناخواسته با آن ها همراه می شود. به نظر مردم روستای رین «روون» پسر ضعیف و ترسویی است که برای نجات روستا از خطر نابودی، نمی توان به او امید بست. آیا به راستی کاری از دست روون ساخته نیست؟ جلد اول از مجموعه ی «رمانهای روون» کتاب برگزیده ی شورای کتاب کودک استرالیا در سال ۱۹۹۴ شد.
CENTER]
1685
داستان جالبی بود
از اون دست داستان هایی که مختص یه گروه سنیه
از وقتی خواندمش خیلی میگذره
جالب ترین قسمت اش پیشگویی های اون پیره زنه بود
کتاب خوبیه و ادمو قشنگ تا مرز سکته میبره کلا خانم رودا سبک داستانشون جوریه که خواننده رو ترغیب میکنه ادامه ی داستانو بخونه
اولش که خریدمش خیلی دوسش نداشتم ولی بعد که خوندم ازش خیلی خوشم اومد میدونی از اون دسته که کتابایی که آدم رو می بره تو فکر که از کجا آمده ام و به کجا خواهم رفت مخصوصا کتاب آخرش که فهمیدن هم نسل اون آدما ی دیگن و این که چرا همه تو رین خیلی شجاعن ولی هر چند وقت یه بار یکی یکم ترسو تر به دنیا میاد . و کتاب دو بود یا سه اش که مال کولی ها بود اونم خیلی دوس داشتم که اون درخت عجیبا همه رو می خوابوند.
در کل با کتابش حال کردن
شجاعت واقعی نترسیدن نیست ، رو به رو شدن با ترستان است
اینم من خیلی قبول دارم چون همه بالاخره یه روزی می ترسن