با سلام خدمته همه کاربران عزیز.
با توجه به این که وب سایت را در مسابقات وب ایران ثبت کردیم حالا نوبت به رای دهی شما عزیزان رسیده.
امیدواریم که با حمایت ها و کمک های شما کاندید وب برتر بشویم.
به دوستان خود هم بگویید. هر کدوم از دوستان رای داد اینجا اعلام کنه .
سعی کنید تاپیک را بالا نگه دارید.
سپاس از همه شما عزیزان
من هم رفتم رای دادم
ما باید اول شیممممممممممممممممممم
سهراب عزیز
با تشکر از زحماتای شما و ژوپیتر من هم رای دادم به امید اول شدن سایت
شیرینی اول شدن فراموش نشه((58))((46))
منم رأي دادم
جهت بالا اوردن تاپیک
با هر چندتا ایمل که دارید رای بدید
من سایتای داوطلب دیگه در زمینه های دیگه رو هم دیدم
اگر شمام چندتایی رای ندید در حقمون ظلم می شه
خب ما دست به دامن خانوااده و اینا شدیم و ایمیلاشونو گرفتیم گفتیم ایمیل تایید ک اومد تایید کنید....((114))
منم رای دادم((86))((86))
منم رأي دادم ((215))
دوستان تاپیک را بالا اوردم که بگم رایمون کمه و ممکنه کاندید نشیم اصلا.
اگه دوستان کسی رای نداده رای بده . منتظر همتون هستم .((212))
من رای دادم
من کل خاندانو کاری کردم رای بدن((3))
اهم عاقا یکی میشه بگه کلا چند تا رای داریم و چند تا نیاز داریم و کلا از چه قراره ؟((230))
نتایج اعلام شد و باید بگم خودمون رای نیوردیم
نتایج داوری بیش از ۸۲۰۰ وبسایت ایرانی شرکت کننده در ششمین جشنواره وب ایران، پس از رای گیری مردمی و داوری داوران کارشناس وب ایران، در مرحله نهایی به ۲۰ کاندیدا در هر بخش رسید که در روز پایانی در هر بخش مجددا ۵ وبسایت به عنوان کاندیداهای نهایی معرفی شدند. در نهایت و در بین شور و هیجان بسیار حضاری که از ساعت ۹ صبح تا ساعت ۹ شب در سالن همایش شهید قندی گردهم آمده بودند، وبسایت های برتر هر گروه معرفی شدند.
نقطه جالب توجه جشنواره امسال، پر بودن سالن همایش در تمام ساعات، در هر دو روز برگزاری جشنواره وب و موبایل بود که این امر حتی مسئولان دولتی حاضر در سالن را شگفت زده کرد.
در مراسم پایانی جشنواره وب ایران که پس از پایان کنفرانس وب، آغاز شد، نصرالله جهانگرد، معاون وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات به بیان نگرش دولت جدید به بحث فضای کسب و کارهای آنلاین در ایران پرداخت و ابراز امیدواری کرد کسب و کارهای آنلاین نقش بزرگتری را در رشد اقتصادی کشور و ایجاد اشتغال ایجاد کنند.
دیگر دولتی سخنران این مراسم، فرانک اسکویی، معاون معاون مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت بود که در سخنان خود به نقش نماد اعتماد الکترونیکی در توسعه امنیت فضای کسب و کار آنلاین کشور اشاره کرد.
سعید رحمانی،مدیر صندوق سرمایه گذاری سرآوا نیز از دیگر سخنرانان این مراسم بود که در حضور معاون وزیر ارتباطات، به جایگاه تجارت آنلاین و پتانسیل های موجود در کشور برای رقابت در حد جهانی اشاره کرد و در صحبت های خود به ضرورت ایجاد بستر مناسب از طرف دولت، همچون معافیت های دولتی برای کسب و کارهای نوپای آنلاین، همچون تجربه سایر کشورهای موفق در این امر اشاره کرد.
پنل آسیب شناسی جشنواره وب نیز از بخش های جذاب این برنامه بود، جایی که منتقدان و برگزارکنندگان این جشنواره در حضور بیش از ۳۰۰ نفر از شرکت کنندگان، دور یک میز به میانداری آرش برهمند، به تبادل نظر و بحث با یکدیگر پرداختند و راههای بهبود کیفیت این جشنواره و ارتقاء آن به جشنواره ای در حد جهانی را بررسی کردند.
شایان شلیله، بنیانگذار جشنواره، محسن ملایری، مدیر کانون کارآفرینی ایران و برگزار کننده امسال جشنواره در کنار حسام آرمندهی، بنیانگذار کافه بازار، از دیگر شرکت کنندگان این پنل پایانی و چالشی بودند. در مقابل منتقدین به بیان انتقادات خود از برخی روشهای اجرایی جشنواره، همچون نوع داوری ها و دسته بندی ها و سایر مسائل آن پرداختند.
در پایان جشنواره نیز و طی مراسمی برندگان برترین سایت های ایرانی در طی جشنواره ششم، در طبقه های «کسب و کارهای نوپا»، «صنایع»، «اطلاع رسانی و محتوا» و «کسب کار» به شرح ذیل اعلام شدند و تندیس های جشنواره به آنها اهدا گردید:
بخاطر بهم ریختگی جدول در اینجا لیست حذف شد میتونید به متن این خبر تو سایت خودش برید و ببینید(کسایی که رای اده بودن بهشون ایمیل شده)
پس از پایان جشنواره و اهدا جوایز، برندگان طی مصاحبه های اختصاصی با ستاد خبری جشنواره از تجارت آنلاین خود، تجربه پس از کسب رتبه برتر و برنامه های رشد و توسعه خود مطالبی را بیان کردند که در طی روزهای آینده و به طور اختصاصی از طریق پایگاه خبری وبنا منتشر خواهد شد.
شایان شلیله، دبیر علمی جشنواره، در انتهای جشنواره و در گفتگو با ستاد خبری جشنواره ابراز امیدواری کرد که ثمره ماهها کار فشرده تیم اجرایی جشنواره ششم توانسته باشد قدم مثبت دیگری برای رشد و توسعه کسب و کارهای آنلاین در ایران برداشته باشد و از سازمان ها و ارگانهای مسئول نیز خواست تا با حمایت از برندگان و سایر کاندیداهای برتر جشنواره که نماد رشد و بلوغ صنعت وب در ایران هستند، قدم مثبتی در ایجاد انگیزه در این کارآفرینان برداشته شود
//ستاد خبری جشنوار وب ایران - پایان خبر – اول اسفند ۱۳۹۲/
گفتنی است در مجموع دو روز جشنواره و کنفرانس وب و موبایل ایران بیش از ۱۱ سخنرانی از طرف کارآفرینان و افراد برجسته ای چون هرو کویلیه (Herve Cuviliez ) مدیر عامل شرکت دیوانی، امیر اسماعیل بزرگ زاده، مدیر عامل شرکت کونوی (Conovi)، دنیل بارتل (Daniel Bartel) مدرس تفکر خلاق مبتنی بر کارآفرینی و فرانک اسکویی، معاون مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت، دن توما (Dan Toma) مدیر نوآوری شرکت «دویچ تلکام» و از رهبران کارآفرینی اروپا، مجید کثیری، مشاور روابط عمومی و برند و بنیانگذار آژانس رسانه «اخبار رسمی»، سهراب جهانبانی، مدیر اجرایی شرک MarkaVIP، بزرگترین جامعه فروشگاه های اینترنتی در خاورمیانه، فرشاد نوشادی، نایب رئیس تکنولوژی و استراتژی بانک سامان ایراد گردید و برترین کارآفرینان آنلاین ایرانی نیز تجارب خود را در طی پنل ها و نشست های گروهی در اختیار فعالان وب ایران قرار دادند.
جشنواره وب ایران
متن خبر:
ایشالا سال دیگه رای میاریم.