پ ن: مدیران محترم، نمیدونستم اینو کجا بذارم، برای همین اینجا گذاشتم. امیدوارم پست مناسبی باشه و به بخش درست منتقلش کنید :1:
حین گشت زنی تو اینترنت، یه سایتی دیدم که به نظرم رسید بد نباشه شمام باهاش آشنا بشید. به نظر میرسه خوب باشه :1:
البته یه محدودیت هایی داره که در ادامه گفتن :1: و اگه خوشتون اومد، به خود سایت برید که فرم ثبت نام رو بگیرید :1:
شهریۀ دوره: ١5٠هزار تومان و حداقل سن برای حضور در آکامی ١٨سال است.
مدت دوره: طی سه ماه و ده روز برگزار می شود که در این مدت برای متقاضیان دوره حضوری 7 جلسه کلاسی، برای متقاضیان دوره غیرحضوری 7 جلسه در فضای تلگرام، جلسات کلاسی هر دو هفته يكبار روزهاي دوشنبه ساعت 5 عصر
مکان سرای بهجت آباد: تهران، خیابان میرزای شیرازی، نرسیده به خیابان بهشتی(عباس آباد)، کوچه دلاویز، پلاک 30 دسترسی به این مکان از طریق متروی میرزای شیرازی با سهولت بهتری صورت می گیرد.
زمان پذیرش هنرجو: دی ماه 95 شروع دوره: بهمن ماه95
توجه: در هر دوره فقط ٣٠ هنرجو پذيرفته میشود و اولویت با هنرجویانی است که فرم پیش ثبت نام را تکمیل و ارسال کنند. اگر برای دانلود فرم با مشکل مواجه هستید، به این آدرس ایمیل زده و درخواست فرم کنید. info@chouk.ir
آکادمی داستاننویسی چوک، دوره های غیرحضوری را برای علاقهمند ساکن خارج از کشور و دیگر شهرها و دوستان پرمشغلۀ تهرانی که فرصتی برای حضور در کلاسها را ندارند، در سه سطح متوسط و پیشرفتۀ و دوره ویژه داستاننویسی برنامه ریزی کرده است. مجموع دوره های قبلی با 286 هنرجو شامل (244 هنرجوی مقیم ایران و 42 هنرجوی مقیم خارج از کشور) برگزار شده است.
توضیح کلی شیوه تدریس آکادمی داستان نویسی چوک
ما معتقدیم که آموزش باید دارای سه مرحله باشد. 1- مطالعه 2- تدریس 3- تمرین.
1- مطالعه: برای همه هنرجویان حضوری و غیرحضوری 7سری جزوات و کتب(PDF) رایگان و طبقه بندی شده به فاصله پانزده روز یکبار ایمیل می شود.
2- تدریس: هنرجو علاوه برمطالعهی جزوات و کتب، درجلسات حضوری و یا غیرحضوری(تلگرام) نیز شرکت میکند.
3- تمرین: هنرجو علاوه بر مطالعه منابع و حضور در جلسات، تکالیفی تعیین شده را انجام داده و مدرس همه تکالیف را بررسی کرده و هنرجو را برای رفع اشکالاتش راهنمایی میکند.
علت فاصله دوهفته یکبار جلسات این است که هنرجو فرصت مطالعه جزوات حجیم و فرصت انجام تکالیف خواسته شده را داشته باشد تا بازده آموزشی مطلوبتری حاصل شود.
1-شرايط دورۀ تخصصی آكادمی
سطح متوسط:آشنايی با مبانی فرم، ساختار و مهندسی داستان، شيوههای روايی، عناصر داستان و نكات نگارشی و ويرايشی.
سطح پيشرفته:آشنايی با دورهها ادبی و مكتبهای ادبی و ژانرهای ادبی و مبانی نشانهشناسی.
دوره ویژه: این دوره فقط مختص به هنرجویانی است که دو دوره قبل را گذرانده و می خواهند رمان یا مجموعه داستان خود را مورد بررسی قرار دهند. مدرس دوره به صورت اختصاصی آثار هنرجویان را بررسی می کند.
به هنرجويان "گواهی پاياندوره" اعطا میشود.
= هنرجويانی كه آموزش آنلاین- مكاتبهای را انتخاب میكنند، بايد حداقل هفتهای يكبار به اينترنت دسترسی داشته باشند. مطالب، جزوهها و كتابهای آموزشی، با ايميل، هر پانزده روز يكبار ارسال میشوند و راهنمايیها و سوالها و آزمونها با چت، ايميل و گروه تلگرام انجام خواهد شد.
= با توجه به تفاوت تجربه و مطالعۀ هنرجويان در ابتدای دوره آزمون تعیین سطح برگزار شده و براي هر هنرجو مطالب و جزوات مجزا و کارشناسیشده در نظر گرفته میشود.
=هنرجويان درطی دوره، عضو رسمی كانون فرهنگی چوك هستند و برای آنها كارت عضويت الكترونيكی صادر و ارسال میشود که میتوانند با آن از امكانات سايت برای معرفی خود و آثارشان به دیگران استفاده کنند.
=كليه کتابها، جزوهها و مقالههای دوره رایگان و به صورت PDF برای هنرجو ارسال خواهد شد.
برای کسب اطلاعات بيشتر میتوانيد با شماره٠٩٣٥٢١٥٦٦٩٢آقای مهدی رضايی، دبيركانون فرهنگی چوك، از ساعت ٩ صبح تا 6 عصر تماس برقرار کنید.
2- اهداف برگزاری دورهها
* شناخت نويسنده از دانش، توانايی و استعداد خود.
* راهنمايی او برای يافتن سبك و سياق دلخواه خود در نويسندگی.
* نقد و بررسی دقيق آثار هنرجويان در ارتباطی صميمی و دوستانه.
* حمايت از استعدادهای عرصۀ نويسندگی كه هدف اصلی و هميشگی كانون است.
* عرضۀ منابع آموزشی و كتابهای مورد نياز، برحسب سطح توانايی و دانش هنرجو.
3- تعهدات كانون فرهنگی چوك در قبال اعضا:
١- كانون فرهنگي چوک موظف است آثار اعضای خود را در سايت، نشریه الکترونیک ادبياتداستانی و سایر نشریهها (درصورت امکان) منتشر کرده و در معرفی اعضای خود به جامعۀ هنر کوشا باشد.
٢- اولويت نشر آثار با اعضای كانون است. كانون فرهنگی چوك حمايت كامل خبری و تبليغاتی از فعاليتهای هنری اعضا را بهعهده خواهد داشت و در نشر و نقد و معرفی آثار خواهد کوشید.
٣-كانون برای برگزاری جلسههای رونمايی آثار اعضا در "جشن سال چوك" يا ديگر مراسم تلاش خواهد كرد.
٤-آثار منتشرشده اعضا به مدت يك ماه در سايت به صورت رايگان تبليغ میشوند.
٥- بهترين داستانهای هنرجويان در پايان هرسال به صورت مجموعه اثر در قالبPDF يا چاپی منتشر خواهد شد. آکادمی چوک تا به حال دو مجموعه داستان گروهی منتشر کرده است.
4- افتخارات هنرجويان آكادمی
بهاره ارشدرياحی: برگزیدۀ جایزۀ ادبی صادق هدایت سال ١٣٩٢،برگزيدۀ جايزۀ ادبی شمسه، كانديد دریافت جایزههای ادبی فانوس، طهران، خوشه، داستان بیهقی، دو سالانۀ داستانکوتاه نارنج، داستانکوتاه پایداری، جایزۀ ادبی شمس، داستان کوتاهکوتاه دخیل. انتشار مجموعهداستان «ليتيومكربنات» رمان «تقویم تصادفی».
محمدامين محمدی: (از افغانستان) برگزيدۀ جايزۀ ادبي صادق هدايت سال ١٣٩١، برگزیدۀ جایزۀ ادبی تسنیم سال ١٣٩٢، انتشار مجموعهداستان «گذر قصابها».
محبوبه جعفرقلی: برگزیدۀ جایزۀ ادبی تسنیم سال 1392، انتشار مجموعهداستان «فرض میکنم که هستم.» وی برای انتشار این مجموعهداستان کاندید دریافت جایزۀ سال «گام اول» شد.
عليرضا احمدی: انتشار رمان «چوب مقدس» نشر ناكجا و رمان «آبتین».
مرجان درودی: تقديرشده در پنج جايزۀ ادبی، انتشار يك مجموعهداستان و يك رمان.
امیر آقاجانی: برگزیدۀ جشنوارۀ دانشجویی سال ١٣٩٣.
اشرفالسادات سادات: انتشار رمانهای «شراب سرخ» و «گرداب عشق».
حبیبالله نبیاللهی: انتشار رمانهای «گفتی از عشق بگو» و «دوست دارم مونسم باشي» و مجموعهداستان «دلشوره».
سيميندخت حسينيان: انتشار مجموعهداستان«زندگی کدامیک از ما لای این ورقها پنهان است.»
سید حسام سلیمانزاده: کاندید دریافت جایزۀ صادق هدایت در سال ١٣٩١.
کبری التج: مجموعه داستان «من ازدواج نمی کنم.»
زینب گشتیل: کاندید جایزه لیراو
محمدامین پورحسینقلی: رمان آسو و برگزیده رمان اولی جایزه ادبی سوره.
نرگس امینی: برگزیده مسابقه «داستان نویسی» سال95
ملیحه سادات خاتمی: من یک زن معمولی هستم.