داستان سریال « فلش » از زندگی جوانی کاملا معمولی به نام "باری آلن" آغاز می شود . وی قربانی تمسخر به دلیل ضعف جسمانی در دوران کودکی است و همچون همه ابر قهرمانان ،قادر به یافتن شریک مناسب زندگی عاطفی خود نیست.ماجرای این سریال – به زبان ساده – از انفجاری در" پردازشگر شتاب دهنده ذرات" در سنترال سیتی (زیر نظر دکتر هریسون ویلز) آغاز می شود.این انفجار باعث شده تا جهش های متعددی در بدن برخی از شهروندان که در معرض تابش اشعه قرار گرفته اند، روی دهد.جالب آنکه تاثیر اشعه بر انسانها ، ارتباط تنگاتنگی با حالات و موقعیت آنان دارد. مثلا باری الن در اثر اصابت این اشعه توانایی حرکت با سرعتی اعجاب آور را کسب می کند و شخصی که در "اتاق گاز" در انتظار اعدام است،به موجودی با گاز سمی مبدل می شود. نکته انجاست که موجودات خارق العاده در این سریال به دو گروه خیر و شر تقسیم می شوند اما "ضد قهرمانان" بسیار نیرومندتر از قهرمانان نیک سرشت به نظر می رسند.در واقع گروه کثیری از"انسانهای صاعقه زده" متمایل به شرارت اند و تنها گروه ناچیزی به "نیک رفتاری" تمایل می یابند. صرف نظر از علت این نوع نگاه در فیلمنامه، شاید بتوان نتیجه گرفت که این سریال معتقد به "شرارت ذاتی انسان" است. به عبارت دیگر؛ انسانها ذاتا متمایل به شر هستند و اگر توان و ابزار لازم برای آنها فراهم شود، شر وجودی خویش را از قوه به فعل تبدیل می کنند!
هنگامی که به تماشای سریال " فلش" نشسته اید غالبا منتظر روایتی از جنس اَبَرقهرمان های سینمایی هستید: قهرمانی خوش تیپ و خجالتی،دختری زیبا ودلربا، ضد قهرمانی شرور و احیانا شوخ طبع،انفجار های بزرگ و فراوان،باران گلوله ، لگد پرانی و...اما این سریال در پردازش شخصیت ابر قهرمان خود – باری الن – دچار ضعف است. صفات بارز این شخصیت بخوبی به بیننده منتقل نمی شود. گذشته او به روشنی توصیف نشده و تعامل او با توانایی هایی که در اختیار دارد ،نکته تازه ای به بیننده ارائه نمی دهد.این ها البته به معنی بی ارزش قلمداد کردن سریال فلاش نیست اما مایلم به این نکته اشاره کنم که حتی بعد از تماشای بخش عمده ای از سریال، هنوز تصویری از شخصیت ابرقهرمان سریال بدست نمی آید. و این به معنای شکست خالق سریال در مقام "شخصیت پردازی" و "تیپ سازی" است.هر فردی از تماشای قهرمانی که دختر جوانی را از مهلکه نجات میدهد و یا کودکی معصوم با چشمان آبی را از چنگال نیروهای خبیث میرهاند و به جنگ با اشرار همت می گمارد لذت می برد اما بیننده پرو پا قرص اینگونه اثار سینمایی ، توقع دارد با ابرقهرمانی زنده و قابل هضم ودارای هویت خاص خود روبرو شود و نه یک جوان امریکایی تکراری با نقاب برچهره که برای نجات جهان قد علم کرده است .البته تعداد کمی از آثار اَبَرقهرمانی به چنین توفیقی دست یافته است.
روال داستان در سریال صاعقه ، یکسان است: موجود شروری خلق می شود، "باری الن" به جنگ با او می شتابد اما در این نبرد با شکست مواجه می شود. در این زمان به سراغ همکاران خود در آزمایشگاه میرود و سرانجام نیز ضد قهرمان را به زانو در می آورد. نکته انجاست که تمام این رویداد ها الزاما باید طی 45 دقیقه روی دهد.اما شاید اگر این سریال الزامی به رعایت این قاعده نداشت ، در مقام پردازش داستان و شخصیت پردازی به مراتب موفق تر می نمود.علی رغم ضعف هایی که برشمردیم ،سریال صاعقه برای علاقمندان به ماجرا های هیجان انگیز و میخکوب کننده ،(بخصوص هنگام صرف پیتزای دو نفره) انتخاب خوبی است .
منبع : مووی مگ
انصافا من خودم تا حالا این سریال رو ندیدم ولی اشخاصی که دیدن میگفتن سریال خوبی نیست. خودم نمیتونم بگم
انصافا من خودم تا حالا این سریال رو ندیدم ولی اشخاصی که دیدن میگفتن سریال خوبی نیست. خودم نمیتونم بگم
برای طرافداران کمیک های مارول سریال جالبی میتونه باشه ولی حادثه ای بتونه روال داستان رو به کل تغییر بده در این سریال وجود نداره محور سریال بر مبنای آدم خوبا علیه آدم بداس .
فصل دوم این سریال جذاب تر از فصل یکم هست.
من تا وسط های فصل اول دیدم شاید به یه نقطه اوجی برسه اما متاسفانه روال معمولی و ساده ای داره و جایی نیست که باعث بشه بخوای زودتر بفهمی قسمت بعد چی میشه در کل کار ساده و به شدت فانتزی ای هست یه کمی هم به نظر من شبیه به اکثر فیلم های این سبک هست و ایده خیلی جدیدی نداره (یکی قدرت ماورایی داره و با بدی میجنگه خیلی تکراری)
ساخت و پخش این سریال توهینیه به شعور مخاطب
خیلی خیلی خیلی فیلم نامه ضعیف و ابتدایی و خام و بدی داره. کلا به نظرم برا سنین 0تا7 سال ساختنش
در کل تماشای این سریال برای پر کردن اوقات فراغت و یا نگاه کردن به همراه کودکانی که علاقه وافر به شخصیت های کمیک دارند توصیه شده
همانطور که اشاره کردین بیشتر مناسب کودکان هست تا بزرگ سالان
سلام
تاپیک به بخش فیلم - کمیک منتقل شد
دقت کنید در معرفی اینگونه آثار که از کمیک یا کتاب نشات میگیرند ترجیحا تصاویری از هر دو مورد رو هم قرار بدید اگر اصل لینک فیلم یا کمیک هم باشه چه بهتر
راستش منم این سریالو ندیدم اما اینطور که توصیف کردی به نظر میرسه که فیلم نامه ی این سریال باید خیلی ضعیف باشه. من خودم به شخصه با قهرمانایی مثه سوپرمن یا واندر وومن بیشتر حال میکنم اما خوب ممکنه یه سریام باشن که از شخصیت بری آلن خوششون میاد. مرسی بابت اطلاعات.موفق باشی:3:
زیاد از خود سریال خوشم نیومد اما قسمت هایی که با arrow مشترک بود جذابیت خاصی داشت.
من چند قسمتش رو دیدم. یعنی به خاطر اینکه یه جورایی متصل به آرو هست دیدمش
میتونم بگم حتی به کمیک هم وفادار نموندن
مثلا فلش دوم باید برادر زاده بری آلن باشه که نیست
زیادی تخیلیش کردن
اما قسمتهای پیوسته ش به آرو نسبتا خوبه اینکه دوتا سریال اینجوری به هم وصل باشن رو دوست دارم.مثلا وقتی کمک نیاز دارن یهو از غیب به گروه کمک میرسن
ساختارش بد نیست اما فیلمنامش ضعیفه
بازیگر بری آلن هم به داستان میخوره
من بری رو دوست دارم.
سریالش به نظرم جالبه میدونید اما میتونستن بهتر کار کنن.توی کمیک ها یه جورایی آرو با سوپرمن و بت من و اینا ارتباط دارن
خب اگه هر از گاهی یه سوپر قهرمان قدیمی رو هم ببینیم بد نیست. جالبه هرشهر رو تقسیم کردن بین قهرمانها و قهرمانان هم میشن در نهایت لیگ عدالت
سریال قشنگیه این که با سریال کمان توبعضی قسمتا مشترکه هم جذاب ترش کرده
ولی این که بری الن به عنوان یه ابر انسان ادم خوبیه ولی بقیه ی ابر انسان ها اکثرا بدن رو خوشم نمیاد زیاد
ممنون به خاطر این پست
به نظرم سریال arrow خیلی قشنگتره
از اوریجین اصلی خود فلش که خیلی بهتر ساختنش خخخخ
منم تا قسمت پنج و شیش فصل دو دیدم خسته شدم گذاشتم کنار
تکراری میشه