به گزارش خبرنگار مهر، رمان «دختری در قطار» که عنوان پرفروشترین کتاب سال ۲۰۱۵ در جهان را داراست و چند ماه پس از انتشار، رکورد فروش افسانهای کتاب هری پاتر را شکسته است با ترجمه محبوبه موسوی از سوی نشر میلکان در ایران منتشر شد.
«دختری در قطار» نهتنها یک رمان مهیج و پلیسی، بلکه تریلری روانشناختانه است، که موفق شد خیلی زود رکورد پرفروشترینهایی چون هری پاتر را بشکند و همچنان در صدر باقی بماند.
«دختری در قطار» با روایتی مدرن، سراغ موضوعی کلاسیک میرود تا اینبار، وحشت و خون را از میان درد و ترومای زنانه بیرون بکشد. ریچل که زنی دائمالخمر است برای خودش ارزشی قائل نیست؛ از نظر او زنان فقط از دو وجه قابلتوجهاند: وضعیت ظاهری و نقش مادریشان. پس با این حساب، او که ظاهری معمولی دارد و نازاست، نمیتواند موردتوجه مردی واقع شود؛ موهبتی که احتمالاً از نظر او، زنهای دیگر قصه ـ آنا و مگان ـ از آن بهرهمندند.
ریچل بیش از آنکه در واقعیت زندگی کند، در خیال و بین آدمهای خیالییی که فقط خودش آنها را میبیند سیر میکند؛ آنقدر که درگیر حوادث بینشان میشود؛ حوادثی که هیچوقت رخ ندادهاند. اما چه اتفاقی میافتد که زندگیِ زنهای این داستان، در هم تنیده میشود؟ پائولا هاوکینز برای بیان این داستان کار مهمی کرده؛ او دقیق و موشکافانه به اطرافش وآدمها ـ آدمهای معمولی ـ چشم دوخته. داستان او روایتی مدرن و چندصدایی از ماجرای سه زن است، که هر کس از زاویهی دید خودش آنرا برایمان تعریفلنگر میکند.
این داستان از طریق مقایسهی مستدل شخصیتها، وارد فضای داستانهای زناشویی درباره خیانت و ازدواج میشود و به اثرات مخرب زن ستیزی میپردازد ضمن اینکه از ویژگی راویان بسیار که غیرقابلاعتماد هم هستند بهره میبرد.
موفقیت رمان دختری در قطار، درست چند سال بعد از داستان دختر گمشده، نشان میدهد که خوانندگان به آن دسته از داستانهای جنایی ازدواج محوری که درونمایهی داستانیشان هنجارهای فرهنگی را نقد میکند وزنان وزن بیشتری در این نقد فرهنگی دارند، علاقهمند هستند. تا قبل از این داستانها، داستانهای جنایی در ژانر جاسوسی مطرح بود و نویسندگان مرد، برتری نوشتن چنین داستانهایی را از آن خود داشتند. اکنون با تمرکز برای روی زنان برای خلق موقعیت درام از لابهلای زندگی آنان و با نوید یافتن ریشههای درد و رنج زنانه، جای تریلرهای جاسوسی در داستانهای مهیج عقب رفته است.
روزنامه گاردین در پروندهای اختصاصی برای این داستان، به داستان «دختر گمشده» اشاره کرد و نوشت: «در بین داستانهای جنایی، شباهتهایی در موضوع خانواده یا ازدواج وجود دارد اما تعداد کمی از این داستانها در هر دو ژانر خانوادگی و جنایی استادانه نوشته شدهاند به نحوی که در آن تمام نقاط داستانی به خوبی در داستان جا افتاده و قابل درک باشد، دختری در قطار از این نظر یک نمونه بینظیر است.»
نشر میلکان این رمان را در ۳۲۰ صفحه و با قیمت ۱۸ هزار تومان منتشر کرده است.
نظرات افرادی که کتاب را خوانده اند:
کاربر 25809
1394/07/08
این کتاب واقعا ارزش خوندن داره برای کسایی که کتابهای راز الود و پلیسی دوست دارن
damadamm
1394/07/01
دوست عزیز اگر کتاب چنان تاثیری روی اعصابتان داشته پس نویسنده موفق بوده چون موضوعش دردناک است نه سرگرم کننده. یادتان هست که تا همین چند وقت پیش بوف کور خواندن ممنوع بود از ترس خودکشی؟ این نشان از قدرت داستان است. این هم برای دوستی که معتقد است رمان نباید خواند. کسی که رمان نمیخواند هرگز خواننده جدیی نیست.
m.j.
1394/06/22
من تازه خریدمش... جلو تر که می ره جذاب میشه
کتاب خوبیه،به بقیه هم پیشنهاد می کنم این کتاب رو بخونن
کاربر 25180
1394/07/06
عااااالی .. من که خیلی لذت بردم.. یک هفته است که کتاب رو خوندم.. هنوز ذهنم درگیرشه.. از نثر عالی نویسنده و ترجمه روان مترجم عزیز سپاسگزارم
با تشکر
منبع:زندگي پيشتاز و خبر گزاري مهر
با توجه به زن بودن شخصیت اصلی فکر کنم نیاز به یه ترجمه بدون سانسور باشه
امیدوارم که تو نت انجام بشه؛)
باز به هر حال یه پیشرفتیه
معمولا کتاب های خوب جهان با یکی دو سال تاخیر میرسه دست ما
سلام برای خرید این کتاب به صورت الکترونیک epub که توسط ناشر قرار داده شده به یک چهارم قیمت کتاب چاپی از نرم افزار طاقچه استفاده کنید اگه خواستید بخرید جیمیل من رو در هنگام ثبت نام به عنوان معرف وارد کنید hasanforaty19@gmail.com
این کتاب رو خوندم سبکش خوب بود داستان از قول سه زن گفته میشه که به هم مرتبط می شه که شخصیت اصلیش ریچل معمایی گونه بود تو سبک دخترِ رفته
باحال بود ولی خب از یه جایی فقط یه جایی تو کتاب می شد همه چیز رو فهمید خیلی زودتر