Header Background day #09
آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

جاودانگی، خوب یا بد؟

34 ارسال‌
15 کاربران
46 Reactions
12.7 K نمایش‌
ابریشم
(@harir-silk)
Prominent Member
عضو شده: 6 سال قبل
ارسال‌: 637
شروع کننده موضوع  
این مطلب رو از توی یه وبلاگ پیدا کردم، دوست دارم بعد خوندنش هرکدوم نظرتون رو بگین. این که موافقین یا مخالف، و سعی کنین دلیل هاتون رو هم بگین!

**********************************************************



آیا شما آرزو دارید، اکسیر جوانی بنوشید و یک زندگی جاودانه داشته باشید؟

اکثر مردم معتقد هستند میل به جاودانگی در بشر آنقدر زیاد است که تحقیقات گسترده‌ای درباره علل و تاخیر مرگ صورت می گیرد. اما واقعیت چیز دیگری است و دانشمندان روی این موضوع کار نمیکنن. علت این است که زندگی جاودانه بر خلاف اعتقاد مردم، فایده ای برای جامعه ندارد و این تنها یک آرزوی خود پسندانه است.

اگه سن پیری افراد زیاد یا به قول شما انسان جاودانه باشد نتیجه اش تنها نابودی جامعه بشری است.
فرض کنید شربت جوانی در یکی از روزهای گذشته کشف میشد . آیا اولین شربت به دست چه کسانی می افتاد. صد در صد به دست قدرتمندان. زمانی را فرض کنید که این شربت کشف شده و به دست اشخاصی مثل فرعون ، ناپلئون وهیتلر می افتاد و این گونه افراد جاودانه می شدن و هرگز نمی مردن و تا حالا زنده بودن. آیا این واقعه برای جوامع بشری مفید بود؟ شما آرزوی چنین چنین اتفاقی را دارید؟

دانشمندان از عواقب چنین کاری مطلع هستند و در پی ساخت داروی جاودانگی نیستند. جامعه بشری زمانی پیشرفت میکند که قدیمی ها بروند و جوانها با افکار جدید بیایند و چیزهای جدیدی به دانسته های قبلی اضافه کنند. اگر هیچ کس نمیرد ، جامعه در یک حالت ساکن می ماند و پیشرفت نمیکند.

بازگشت مردگان و فریز کردن انسان:

برخی سعی می کنند مرگ را به تاخیر بیندازند. محققان علم کرایونیک (Cryonics) عقیده دارند حالا که در زمان فعلی نمی‌توانیم پیری یا بیماری خاصی را درمان کنیم شاید بتوانیم با فریز کردن بدن مردگان، بدن‌ آنها را سالم نگه داریم تا اگر در آینده راه حلی برای درمان آنها پیدا شد، انسان‌ها را به زندگی بازگردانیم.

سوال:
وقتی به یک شهر دیگر مسافرت میکنید بعد از چند روز حوصلیتان سر میرود و میخواهید به محل زندگی خود برگردید. چرا؟ چون با محیط آنجا سازگاری ندارید. کسی آنجا شما را نمیشناسد ، دوستان و آشنایانتان همگی در شهر خودتان مانده اند و در شهر جدید دوست وآشنایی ندارید.

یک شخص را فرض کنید که صد سال پیش خوابیده (فریز شده) و حالا بیدار شده است و میخواهد در کنار شما زندگی کند. آیا میتوانید در کنار او زندگی کنید. آیا برای این شخص زندگی کردن در شرایط کنونی لذت بخش است؟ همه چیز برای او ناشناس است. هیچ چیز آشنایی، با زندگی صد سال پیش او ندارد . تجربه های او اکنون به درد نمیخورند و هیچ کس با او حتی صحبت نمیکند. این زندگی اصلا به کام او خوش نیست ، یا باید برگردد به شرایط صد سال پیش و یا اینکه از اول بچه شود و مطابق با محیط کنونی بزرگ شود! این همان کاری است که طبیعت انجام میدهد. یعنی افراد پیر را که قدرت تطبیق با محیط جدید و جامعه پیشرفته ندارند، به بچه های تازه متولد شده تبدیل میکند که قدرت تطبیق و پیشرفت دارند. به عبارت ساده تر، بچه ها را جایگزین پیر ها میکند. باز هم ساده تر یعنی پیرها و قدیمیها میمیرند و جوانها می آیند. با این روش، جامعه پیشرفت میکند و اشخاص مطابق با شرایط ، بروز هستند و عقب نمی مانند.

پس اگر عمیقتر و منطقیتر فکر کنیم مشاهده میکنیم که نسل انسان و جامعه جاودانه است. اگر خودخواهانه و احساسی فکر کنیم جاودانگی را تنها برای شخص خود میخواهیم و این خیلی برای نسل بشر مضر است.

در این زمینه یک سخن از ماکسول فیزیک دان مشهور می آورم که میگوید:

"اگر نظریه جدیدی میخواهد مورد قبول واقع شود ، باید آنقدر صبر کند تا مخالفانش از دنیا بروند."
یعنی افراد سالخورده معمولا مخالف نظریات جدید هستند. اگر آنها جاودانه باشند، هیچ وقت اجازه ظهور نظریات جدید را نخواهند داد در نتیجه علم و در کل، جامعه راکد میماند و پیشرفت نمیکند و در همان مرحله شروع خود باقی می ماند.

آیا باز هم می خواهید زندگی انسان جاودانه باشد؟

به یک مثال دیگر در این باره توجه کنید:


در زمانهای قدیم یک پادشاهی زندگی می کرد . یک روز یک خوابی می بیند و خوابگزارهایش را فرا میخواند که خوابش را تعبیر کنند.

خوابگزار اول اینطور می گوید: تعبیر خواب شاه این است که، همه اطرافیان شاه قبل از شاه خواهند مرد و تنها شاه زنده خواهد ماند.

شاه با شنیدن این که مرگ فرزندان و همسر و تمام عزیزان خود را با چشم خود خواهد دید از این تعبیر بسیار خشمگین شده و دستور مرگ این خوابگزار را صادر میکند.


خوابگزار دوم چنین می گوید: تعبیر خواب شاه اینطوراست که شاه ما یک زندگی جاودان خواهند داشت. شاه با شنیدن این تعبیر بسیار خرسند شده و دستور هدایای فراوان به این خوابگزار بدهند.

با کمی توجه در می یابیم که هر دوی این تعابیر به یک معنی است. فقط نحوه بیان آنها متفاوت است. حالا شما وقتی از زندگی جاودان صحبت میکنید خرسند میشوید، ولی اگر زندگی طولانی داشته باشید باید مرگ همسر، فرزندان ، نوه ها و دیگر آشنایان و دوستانتان را با چشم ببینید و در یک محیط بدون فامیل و آشنا ، جایی که هیچ کس شما را نمیشناسد و همه غریبه هستند زندگی کنید. آیا این موضوع هم خوش آیند است؟ حتما میگویید آنها هم زندگی طولانی خواهند داشت . اگر اینطور باشد باید تمام انسانها زندگی طولانی داشته باشند و هیچ کس در دنیا نمیرد. که این به ضرر جامعه است. این چنین جامعه ای هیچ وقت رشد و توسعه نمی یابد. نه از لحاظ ژنتیکی و نه از نظر علوم و فرهنگی. چون منابع غذایی و منابع مکانی روی کره زمین محدود است. اگر هیچ کس نمیرد ، انسانها مجبور خواهند شد بچه دار نشوند تا غذا و مکان به همه برسد. یعنی نسل جدیدی بوجود نخواهد آمد و یک نسل و فقط یک نسل از انسانها برای همیشه پا بر جا خواهد ماند و هیچ تغییری نخواهند کرد. آیا این است جامعه مطلوب شما؟


رامین امیر مردفر

   
Dark Knight، ida7lee2، alive و 13 نفر دیگر واکنش نشان دادند
نقل‌قول
wrahw992
(@wrahw992)
Eminent Member
عضو شده: 5 سال قبل
ارسال‌: 21
 

Hermes;21898:
چرا غیر قبول؟ اتفاقا اگه اون فرد یه هنرمند باشه و عاشق کارش باشه
به شدت این رو دوست خواهد داشت
مجسمه ساز یا نقاشی و یا حتی داستان نویسی که بتونه تا ابدیت خلق کنه
یا حتی یه دانشمند که عاشق کارشه
عاشق اکتشافات خواهد بود و خیلی خوشحال میشه اگه بتونه تا ابدیت کار کنه
بعضیا شغلشون براشون عزیزتره، اونها خیلی جاودانگی رو دوست خواهند داشت

فکر کن همیشه خدا مجبور باشی یه کار رو انجام بدی با اینکه بدونی هيچوقت قرار نیست بمیری و این کارا قرار نیست تموم بشه فکر کن تموم عزيزات مردن و تو نباید به هیچکس دل ببندی چون اون میمیرم و تو نه یه آدمی که عاشق سفر کرده آرزو میکنه که جاودانه بشه که بتونه تمام دیدنی های دنیا رو ببینم اما بعد که همه چی رو دید چی؟


   
پاسخنقل‌قول
هلن پراسپرو
(@h-p)
Reputable Member
عضو شده: 6 سال قبل
ارسال‌: 362
 

آگه یه جاودانی بود با توانایی خودکشی خیلی خوب میشد. وقتی احساس کردی دیگه کارات تموم شده و باید بری.
البته جاودانگی رو من خودم دوست ندارم چون مرگ چیزیه که به زندگی معنا میبیخشه و قشنگش میکنه. هیچکس دوست نداره یه کتاب ناتمومو بخونه. بااینکه آخرین صفحه غمگینتون میکنه که چرا تموم شد ولی یه درد لذتبخشه


   
پاسخنقل‌قول
ahmaad
(@ahmaad)
Prominent Member
عضو شده: 6 سال قبل
ارسال‌: 767
 

واقعا مرگ نعمته... فقط امیدوارم حالا حالاها این نعمت برای ما نازل نشه


   
crakiogevola2 و هلن پراسپرو واکنش نشان دادند
پاسخنقل‌قول
Violet Jessica Aron
(@violet-jessica-aron)
Trusted Member
عضو شده: 5 سال قبل
ارسال‌: 84
 

helen praspro;41520:
آگه یه جاودانی بود با توانایی خودکشی خیلی خوب میشد. وقتی احساس کردی دیگه کارات تموم شده و باید بری.
البته جاودانگی رو من خودم دوست ندارم چون مرگ چیزیه که به زندگی معنا میبیخشه و قشنگش میکنه. هیچکس دوست نداره یه کتاب ناتمومو بخونه. بااینکه آخرین صفحه غمگینتون میکنه که چرا تموم شد ولی یه درد لذتبخشه

با حرف هلن موافقم. اگه بتونیم هرقدر که بخوایم زندگی کنیم خیلی خوب میشه. اما ندونستن این که چه موقع میمیریم هم یه محرکه. اگه بدونیم جادوانه هستیم هیچ کاری نمیکنیم و به بهونه ی این که برای ابد وقت داریم زندگیمون رو تلف میکنیم. برعکسش هم خوب نیست. اگه از زمان مرگمون خبردار بشیم وحشت میکنیم و تنها کاری که از ما برمیاد اینه که یه گوشه بشینیم و حرص بخوریم.

در کل خدا خودش میدونسته دنیا رو چجوری خلق کنه. زندگی محدودش قشنگه. اما ما نباید بدونیم تا چه زمانی ادامه داره. گذشته از اون، من یکی که دلم نمیخواد اون قدری زنده بمونم که نابودی زمین و قیامت رو به چشم ببینم.
خب دیگه خیلی مذهبی شدم نظرم رو همین جا به اتمام میرسونم.:دی


   
پاسخنقل‌قول
صفحه 3 / 3
اشتراک: