با تشکر از آنوبیس که این ایده خوب رو دادن و هم در این کار در رشته شون پیشقدم شدن.
خوب گاهی اوقات هست که شما درسی رو خوندین و تقریبا همش رو هم بلدین، ولی ممکنه یک یا دو نکته رو ندونین یا داخل حل یه سوال مشکل دارین، در این موقع شما باید برید کتاب هایی رو بخونید که قبلا خوندید، یا یه سوالی رو که توانایی حلش رو ندارید از پاسخ نامه در بیارید، خوب این تاپیک با این امید تشکیل شده که بتونه مشکلاتتون رو هرچند کم حل کنه. از دوستان خواهش میکنم لطفا مضایقه هم نکنید اگه نکته ای بلدید و یا سوالی رو میتونید حل کنید، به دیگران کمک کنید. و دیگران هم مشکلاتشون رو بیان کنند.
با تشکر
عــــــــــــــــــــــــــــــــــاقــــــــــــــــــــــــــا اجازه:
اگه ميشه قسمت ج، سوال 3، تمرين ص 73 و74رو توضيح بديد در داخل كتاب رياضي 3 مخصوص تجربي 🙂
حتما توضيح بديد لطفا
عــــــــــــــــــــــــــــــــــاقــــــــــــــــــــــــــا اجازه:اگه ميشه قسمت ج، سوال 3، تمرين ص 73 و74رو توضيح بديد در داخل كتاب رياضي 3 مخصوص تجربي 🙂
حتما توضيح بديد لطفا
ببین از دو راه میشه به این سوال جواب داد.
1- از نمودار : به نمودار که نگاه کنی میبینی که اگه از سمت چپ به 1 نزدیک بشی جواب حد چپ 3 هست و اگه از سمت راست به 1 نزدیک بشی جواب 2. از طرفی برای اینکه این نقطه حد داشته باشه باید حد چپ و راست با هم برابر باشند بنابراین این تابع حد نداره.
2- از روی ضابطه: برای این کار باید حد چپ و حد راست رو جداگونه حساب کنی و ببینی که با هم برابر هستند یا نه. اگه برابر بودند که حد داره اما اگه نداشت، حد نداره. که تو این تابع حد راست 2 و حد چپ 3 هست پس تابع حد نداره.
نکته: اگه حد نقطه ای رو خواستی حساب کنی که ابتدا یا انتهای دامنه تابع بود در اون صورت :
a: نقطه ابتدای تابع: حد تابع با حد راست برابر است چون کلاً حد چپ نداره
b: نقطه انتهای تابع: حد تابع با حد چپ برابر است چون کلاً حد راست نداره